To je to što me zanima!

Tomašević: Revidirat ću ugovore s tvrtkama Petra Pripuza

Otpad je jedan od gorućih problema u Zagrebu i konačno ćemo taj sustav urediti, zatvoriti Jakuševac, urediti uslugu odvoza otpada..., najavljuje Tomislav Tomašević
Vidi originalni članak

Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo! za zagrebačkog gradonačelnika, koji po najnovijoj anketi Dnevnika Nove TV debelo vodi ispred svih ostalih kandidata u Zagrebu, u intervjuu za Jutarnji list je kao jedan od najvećih problema u glavnom gradu naveo otpad.

- Otpad je jedan od gorućih problema i konačno ćemo urediti sustav gospodarenja otpadom u smislu naplate prema nerazvrstanom otpadu za recikliranje, urediti uslugu odvoza otpada, zatvoriti odlagalište otpada Jakuševec, revidirati sve štetne ugovore s privatnim poduzećima u tom sustavu - rekao je Tomašević.

KREĆE (DE)BANDIĆIZACIJA Nema više Bandića. Ali ostaju i dalje dugovi, kumovi i - glasovi

Na pitanje znači li to da namjeravaju revidirati ugovor i s tvrtkama Petra Pripuza, zagrebačkog 'kralja otpada', Tomašević je to potvrdio.

- Namjeravamo, naravno. Ne bojim se nikoga. Idem do kraja, bez popuštanja. Bit ću gradonačelnik otporan na sve vrste pritisaka, prijetnji i podmićivanja - istaknuo je.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • VLADEK72 05.03.2021.

    Ako to uspiješ, bit ćeš doživotni gradonačelnik. Okupi stručnu i poštenu ekipu i držim ti palčeve.

  • Zvončicaaaa 05.03.2021.

    E jesi faca... s nogu baca... 🤣🤣🤣

  • 05.03.2021.

    ajhahaha, how yes no, kako da ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare