News

Komentari 169

Tomašević: Revidirat ću ugovore s tvrtkama Petra Pripuza

Tomašević: Revidirat ću ugovore s tvrtkama Petra Pripuza

Otpad je jedan od gorućih problema u Zagrebu i konačno ćemo taj sustav urediti, zatvoriti Jakuševac, urediti uslugu odvoza otpada..., najavljuje Tomislav Tomašević

Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo! za zagrebačkog gradonačelnika, koji po najnovijoj anketi Dnevnika Nove TV debelo vodi ispred svih ostalih kandidata u Zagrebu, u intervjuu za Jutarnji list je kao jedan od najvećih problema u glavnom gradu naveo otpad.

- Otpad je jedan od gorućih problema i konačno ćemo urediti sustav gospodarenja otpadom u smislu naplate prema nerazvrstanom otpadu za recikliranje, urediti uslugu odvoza otpada, zatvoriti odlagalište otpada Jakuševec, revidirati sve štetne ugovore s privatnim poduzećima u tom sustavu - rekao je Tomašević.

Na pitanje znači li to da namjeravaju revidirati ugovor i s tvrtkama Petra Pripuza, zagrebačkog 'kralja otpada', Tomašević je to potvrdio.

- Namjeravamo, naravno. Ne bojim se nikoga. Idem do kraja, bez popuštanja. Bit ću gradonačelnik otporan na sve vrste pritisaka, prijetnji i podmićivanja - istaknuo je.

Najčitaniji članci