To je to što me zanima!

Tomislavac Jelisavac pušten iz Remetinca: Priznao je krivnju?

Uskok sumnjiči Dražena Barišića da je iskoristio utjecaj i tražio od Tomislava Jelisavca, da se uvjeti natječaja prilagode i da on bude organiziran u suradnji s Elektrocentrom Petek
Vidi originalni članak

Tomislavac Jelisavac, direktor VG Vodoopskrbe, pušten je iz pritvora. To je potvrdila i njegova odvjetnica Višnja Drenški Lasan za Novu TV. Rekla je kako ga je sudac istrage pustio, no nije htjela govoriti što je ispričao Jelisavac te je li on priznao krivnju u novom iskazu.

Uskok smatra da je velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić iskoristio svoj utjecaj i tražio od direktora VG Vodoopskrbe, Tomislava Jelisavca, da se uvjeti natječaja prilagode i da on bude organiziran u suradnji s Elektrocentrom Petek. Tako je ta tvrtka dala najbolju ponudu na natječaju, ukupno vrijednu 148 milijuna kuna s PDV-om. Uz Jelisavca su uhićene i još dvije  zaposlenice VG Vodoopskrbe, Katarina Gašparac i Mirjana Prodan.

USKOKOV UDAR NA KORUPCIJU Milijuni za mito: Namještali su natječaje za pročistače, javnu rasvjetu, solarne elektrane...

Telegram večeras navodi i da je uz Jelisavca iz pritvora pušten još jedan osumnjičenik, ali i da će krivnju priznati još šestero osumnjičenika u aferi povezanoj s Krešom Petekom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • luddoboli 30.09.2020.

    Prvookrivljeni Petek ! Jadan,svi koji su u poduzetničkim vodama znaju da je to jedini način preživljavanja i uspjeha.Nisi li poslušan slijede inspekcije, kazne , ovrhe, a ako ima baš jako zasmetaš slijedi nesreća , moguće i sa smrtnim posljedicama.

  • 30.09.2020.

    Dal moraju vratiti novac i dal ce im zaplijeniti imovinu??!!!!? Ako da, neka ih pustaju😡

  • truckjimy 30.09.2020.

    kad će bandić i njegovi? koliko će tamo tek biti stanova, kuća, vikendica, garaža, gotovine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare