To je to što me zanima!

Tragedija na Hvaru: Muškarac ubijen iz lovačke puške

U prostorijama policije nalazi se jedna osoba nad kojom je u tijeku kriminalističko istraživanje. Mjesto događaja je osigurano, te slijedi obavljanje očevida
Vidi originalni članak

Oko 17.20 sati u Starom Gradu na Hvaru smrtno je stradao muškarac i to nakon što je pogođen hicem iz lovačke puške. Sve se odigralo u samom središtu mjesta, kako neslužbeno doznajemo, na ulici ispred kuće. 

Jedna osoba koja se dovodi u svezu s događajem dovedena je u prostorije policije te je nad njom u tijeku kriminalistička istraga. 

UŽAS U AUSTRALIJI Kao u horor filmu: Probola majku nožem više od sto puta pa joj kasnije odrubila glavu

Zasad nema informacija da je ranjavanju prethodio nekakav konflikt između preminulog i osobe koja je odvedena na policiju. Mjesto događaja je osigurano, te slijedi obavljanje očevida kojim će rukovoditi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva uz asistenciju policijskih istražitelja. 

Oni su u poslijepodnevnim satima iz Splita krenuli put Hvara. Više informacija bit će poznato po završetku očevida.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KrokiKrek 15.12.2020.

    Ja san u to vrime bija u parku Vorba pokraj mista događaja i čeka san prijatelje iz skule na klupi s prijatejom. Kad su došli išli smo se igrat. Nakon 10min smo culi pucnjavu. Prvo smo misili da je petarda, a kad smo se okrenuli vidjeli smo čovika kako pana na cestu pun u krvi. Prijatelj mi je poskoci izleti na cestu i isa zvat ljude ko tommya za pomoc. Stariji su se okupili oko tila i zvali policiju i hitnu, a mi smo otisli svak svojoj kuci u traumima od tog.

  • 14.12.2020.

    Zaista, zašto brišete rečenice iz literarnih djela??? Dobro primjećuje HDZ_ekskurzija.....

  • theshitdisturber 14.12.2020.

    hvaranima opet dosadno. došla zima....pije se, puši se....

Komentiraj...
Vidi sve komentare