Obavijesti

News

Komentari 4

Kao u horor filmu: Probola majku nožem više od sto puta pa joj kasnije odrubila glavu

Kao u horor filmu: Probola majku nožem više od sto puta pa joj kasnije odrubila glavu

Djevojka (27) iz Sydneya usmrtila je svoju majku nakon žustre rasprave. Probola ju nožem, a nakon toga odrubila njenu glavu i bacila ju na trijem.

VIDEO

Jessica Camilleri (27) brutalno je ubila svoju majke Ritu Camilleri (57) u srpnju 2019. godine, a sud joj je na temelju njene mentalne bolesti odredio smanjenje zatvorske kazne, prenosi The Sun.

Nakon sedmog dana suđenja Jessici Camilleri za brutalno ubojstvo majke Rite, sud je osumnjičenu proglasiti krivom za ubojstvo iz nehaja, uzimajući u obzir njeno narušeno mentalno zdravlje.

Jessica je u srpnju 2019. brutalno ubila svoju majku Ritu u njihovom obiteljskom domu u St. Clairu u Sydneyu. Majku je probola više od sto puta, a nakon toga joj je odrubila glavu koju je bacila na trijem. 

Opuženica je policiji rekla kako je majka imala mentalnih problema te da ju je neprestano zlostavljala.

U pokušaju da se skine krivicu sa sebe, Jessica je rekla da je ovo bila samoobrana te da nije imala namjeru ubiti majku.

Na mjestu zločina policija je pronašla velik broj krvavih noževa, od kojih su neki bili i razbijeni. Tijelo Rite Camilleri pronađeno je u komadima po cijeloj kući.

Jessica je kasnije uhićena te je u jednom od policijskih ispitivanja izjavila kako je reagirala u samoobrani.

- Uhvatila me za kosu i vukla po kuhinji, na što sam ja reagirala i uzela nož kako bi se obranila. Htjela sam joj vratiti za to što mi je učinila, no nisam ju mislila ubiti - rekla je Jessica.

U jednom od razgovora s psihijatricom izjavilla je kako je inspiraciju za zločin dobila u jednom od horor filmova koje je nedavno pogledala.

Njezina mlađa sestra Kristy Torrisi na sudu je potvrdila da je Jessica bila obožavatelj nasilnih filmova te da je često znala pauzirati i vraćati scene u kojima su se odvijala brutalna ubojstva.

- Potvrđeno je da je Jessica prethodno imala narušeno mentalno zdravlje, a poznato je da je naša majka platila njezino liječenje kako bi ''istjerala demon iz nje'' - dodala je Jessicina sestra Kristy.

Ovo nije prvi puta da je Jessica iz nepoznatih razloga napala nekoga ili pak prijetila da će nekome odrubiti glavu. 

- Jessica je već poznata po svojim ispadima i nekontroliranom ponašanju. Napala je dva stranca iz nepoznatih razloga, a nekima je upućivala prijeteće pozive - rekao je tužitelj Tony McCarthy.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.