To je to što me zanima!

Tragedija u Zemuniku: Vozačica Toyote doživjela je srčani udar, tri žene su na mjestu poginule

Vozačici je pukla srčana aorta prije nastanka drugih ozljeda. S velikim stupnjem vjerojatnoće možemo zaključiti da je doživjela srčani udar za volanom, rekao je zamjenik zadarskog ŽDO-a Denis Sokol
Vidi originalni članak

U strašnoj prometnoj nesreći u Zemuniku proteklog tjedna život su izgubile tri žene, a nakon završetka obdukcije saznao se i uzrok ove teške nesreće.

- Vozačici je pukla srčana aorta prije nastanka drugih ozljeda. S velikim stupnjem vjerojatnoće možemo zaključiti da je doživjela srčani udar za volanom. I ruke su joj bile stisnute za volan - rekao je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru Denis Sokol za Dnevnik.hr.

TEŠKA NESREĆA U ZEMUNIKU Tuga u Zagori: Sestre su se vratile u Hrvatsku brinuti o majci (95). Sad su obje mrtve

Sokol dodaje i kako nije bilo tragova kočenja, a vozilo je bilo na lijevoj strani. Sve tri poginule žene su rodom iz mjesta Đevrske.

ZABILE SE U KAMION Policija objavila detalje užasa kod Zadra: Tri žene poginule su zbog brzine i neoprezne vožnje

Podsjetimo, do nesreće je došlo nakon što je 66-godišnja vozačica osobnog automobila marke Toyota udarila u kamion kojim je upravljao 40-godišnjak. U njezinom automobilu su putovale još dvije žene u dobi od 51 i 55 godina. Sve tri su poginule.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 29.04.2022.

    Još jedan iznenaditis.

  • ElizabetaSt 29.04.2022.

    Pa ako je pukla aorta onda nije uzrok smrti srcani udar vec disekcija aorte i osoba je iskrvarila, tj arestirala zbog hipovoemijskog šoka. Koje glupe zaključke vi novinari donosite svojim neznanjem

  • ivan24s 29.04.2022.

    srčani čim je ugledala kamion?

Komentiraj...
Vidi sve komentare