News

Komentari 16

Policija objavila detalje užasa kod Zadra: Tri žene poginule su zbog brzine i neoprezne vožnje

Policija objavila detalje užasa kod Zadra: Tri žene poginule su zbog brzine i neoprezne vožnje

Vozačica auta nije prilagodila brzinu i u izlasku iz zavoja izgubila je kontrolu nad autom te prešla na suprotnu traku. Zabila se u kamion. Tri žene iz Toyote na mjestu su ostale mrtve

Zadarska policija u petak je objavila rezultate očevida tragične nesreće u kojoj su u podvožnjaku ispod piste u Zemuniku Donjem poginule tri žene. 

Kako navode, Toyotom slovenskih registracija upravljala je hrvatska državljanka (66), koja se vozila iz pravca Zemunika prema Zadru.

Dolaskom do podvožnjaka nije prilagodila brzinu kretanja osobinama i stanju ceste. Zbog toga je prilikom izlaska iz zavoja izgubila kontrolu nad upravljačem i autom prešla na suprotnu traku. 

Teška prometna kod Zadra, tri osobe poginule

Desnim bočnim dijelom vozila udarila je u prednji dio kamiona zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin.

Vozačica i dvije putnice, 55-godišnja hrvatska državljanka i 61-godišnja državljanka Slovenije, na mjestu su ostale mrtve.

Vozač teretnog vozila nije ozlijeđen u nesreći.Za vrijeme trajanja očevida promet navedenom dionicom bio je u prekidu od 12.10 do 16.23 sati te se odvijao obilaznim pravcima.

O prometnoj nesreći policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti Posebno izvješće.