To je to što me zanima!

'Trebamo graditi kulturu mira, a to smo prestali raditi kad smo čuli Gotovinu kad je oslobođen'

Mi smo to prestali raditi nakon 2011. godine kad smo čuli generala Antu Gotovinu nakon što je oslobođen, poručio je Milorad Pupovac. Dodao je kako su žrtve i stradanja važna tema
Vidi originalni članak

Milorad Pupovac osvrnuo se u utorak ujutro na temu dolaska u Knin na 25. obljetnicu Oluje te rekao kako se još razgovara o tome i da nema puno vremena za odlučivanje. 

- Važna je tema mira, da počnemo graditi kulturu mira. Važna tema su žrtve i stradanja, a da imamo osjećaja za poštivanje uzajamnih žrtava, da one politike osudimo ali ne nastavljamo u današnjem vremenu - poručio je, prenosi Dnevnik.hr. 

BORIS MILOŠEVIĆ: 'Ne mogu zaboraviti egzodus stanovništva nakon Oluje'

Na pitanje bi li njegov odlazak u Knin bila poruka mira. ponovio je kako poruku mira - treba graditi. 

- Mi smo to prestali raditi nakon 2011. godine kad smo čuli generala Antu Gotovinu nakon što je oslobođen - rekao je.

Pupovac kaže i da ova vlada ima posebnu odgovornosti.

PLENKOVIĆ NAKON PREDSJEDNIŠTVA "Mislim da bi bilo korisno da Boris Milošević ode u Knin"

- Da, između ostalog, što je više ratnog nasljeđa ostavi iza sebe i da gradi kulturu mira, budućnost zemlje koja će živjeti u miru i bez poruka koje će na bilo koji način remetiti bilo koga u zemlji ili na granici zemalja - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 200

  • svegadosta 31.07.2020.

    pa da nije bilo OLUJE ne bi ti Pupovče sjedio u saboru....stoga se pokloni i reci HVALA HRVATIMA sto su i vas oslobodili velikosrbskih ideologija i sto sad zivite u jednoj lijepoj državi...

  • capa capa 31.07.2020.

    SDSS Kukavice Licemjeri Probisvjeti . Ubijali ste nas .Palili,Klali, Izivljavali po cijeloj Hrvatskoj gdje ste krocili ,Nacisti su bili male mace za vas i kako su vasi vodili rat izivljavanje na ljudima zavezanim zicom .

  • ucinbenik 31.07.2020.

    Hrvatskoj treba jednakopravnost,a to znaci ako dizes satore puno legalnijoj i legitimnijoj Hrvatskoj vladi,nosas plinske boce,zvizdis na obljetnicama ,radis dvije kolone,brani sinovima Hrvatskih Vukovarskih heroja da obidju groblja stradalih roditelja....Onda to trebas raditi najnelegalnijoj vladi ikada,i najELbahatijem premijeru ikad,koji vlada najmanjom voljojm Hrvata ,a ima veliku vecinu...To sve ukazuje na nedemokraticnost,i koristenje polozaja i Hrvatskog proracuna,kao i zetona,kako bi vladao nedemokratski i nelegalno...Naravno da Pupovac podrzava unistavacku vladu koja vodi Hrgatsku i u ll mandatu,a znajuci da su nas joope vratili u kaljuzu stranke opasnih namjera...Toliko ih podrzava da ce cak otici i u Knin na godisnjicu Oluje,samo da nasteti Htbaima podrskom elBahatom i sumnjivo legalnom premijeru...Naravno da treba ici naprid,ali to sigurno nemogu uraditi stranke koje su Hrvate i Srbe odveli nazad...Srbi su ubili presjednika,kako bi ostali dosljedni politiki Velike Srbije,i tako se vratili 20 godina nazad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare