To je to što me zanima!

Trst: Puljani zaključali bebu u automobilu i otišli u šoping

Uplakanog i prestrašenog dječačića u BMW-u je spazio pripadnik vatrogasne jednice. Par je karabinjerima rekao da su ga ostavili u automobilu jer je spavao
Vidi originalni članak

Bračni par iz Pule A.B. (28) i A.F. (26) u ponedjeljak su otišli u Trst u kupovinu. Sparkirali su svoj BMW u garažu trgovačkog centra, u njemu ostavili bebu i otišli u šoping. Nemoćni dječak, koji nema ni godinu dana ubrzo je počeo plakati. Oko 20 sati dijete je spazio pripadnik vatrogasne jedinice koji je patrolirao garažom. Pokušao je naći roditelje, no bezuspješno. Nakon sat vremena odlučio je pozvati policiju kako bi mališana izvukli van. 

Par se pojavio u garaži oko 21.30 sati i zatekao karabinjere koji su se spremali provaliti u automobil. Puljani su se branili da su sina ostavili u auto jer je po dolasku u trgovački centar on još uvijek spavao pa ga nisu htjeli buditi. Otac je otključao vrata, a majka je odmah primila uplakanog dječaka kojeg je pokušala smiriti. Talijanska policija kazala je kako je dječak bio sam u autu najmanje sat i pol vremena. Supružnici su dobili kaznenu prijavu za napuštanje djeteta. Slučaj je sada u nadležnosti tršćanske istražne sutkinje Cristine Bacer, piše talijanski Il Piccolo.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • gato_negro 06.10.2011.

    Neću komentirati roditelje, sve je već rečeno u prethodnim komentarima. Ja bi samo komentirala ovog vatrogasca i karabinjere: nađe dijete u 20 sati, a dijete krenu vaditi van tek sat i pol kasnije??? Da su bili tako zabrinuti za dijete, što ga nisu prije izvadili van? A i da mi je znati kako je taj vatrogasac "tražio" roditelje - da nije išao kroz centar i zapitkivao svaki par - "oprostite, jeste li vi ostavili bebu u autu?"....nejasna mi je ta priča malo.

  • user_64228 06.10.2011.

    Zašto pišete da ga socijalna služba na neko vrijeme treba uzeti dijete?? Pa dajte se stavite u situaciju djeteta, ono ne zna što to znači i bezuvjetno voli svoje roditelje, to bi samo njemu naštetilo. Dijete bi mislilo da je ono krivo.. Samo tako najednom ga odvojiti od roditelja.. ajde djecu koju tuku ili na bilo koji način zlostavljaju pa ce shvatiti da im se zeli dobro i da ih se zeli spasiti, a sto cete ovome reci: "Ne mozemo smisliti ni jednu drugu kaznu za tvoje nemarne roditelje pa ces malo biti s nama, a onda cemo te njima opet vratiti?!" dajte pa djeca su najbitnija na svijetu i njima se ne smije ici na stetu, sto da mu to kasnije prouzroci traume!! Roditelje poslat kod psihologa na dugotrajne razgovore o tome kako se odgajaju i cuvaju djeca, ocito da su im osnovna pravila nepoznata!

  • Ivo Lola Ribar 06.10.2011.

    oduzeti, odmah i bezuvijetno a roditelje na obavezno ljecenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare