Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trst: Puljani zaključali bebu u automobilu i otišli u šoping

Uplakanog i prestrašenog dječačića u BMW-u je spazio pripadnik vatrogasne jednice. Par je karabinjerima rekao da su ga ostavili u automobilu jer je spavao

Il Piccolo
Foto: Il Piccolo
59 komentara

Bračni par iz Pule A.B. (28) i A.F. (26) u ponedjeljak su otišli u Trst u kupovinu. Sparkirali su svoj BMW u garažu trgovačkog centra, u njemu ostavili bebu i otišli u šoping. Nemoćni dječak, koji nema ni godinu dana ubrzo je počeo plakati. Oko 20 sati dijete je spazio pripadnik vatrogasne jedinice koji je patrolirao garažom. Pokušao je naći roditelje, no bezuspješno. Nakon sat vremena odlučio je pozvati policiju kako bi mališana izvukli van. 

Par se pojavio u garaži oko 21.30 sati i zatekao karabinjere koji su se spremali provaliti u automobil. Puljani su se branili da su sina ostavili u auto jer je po dolasku u trgovački centar on još uvijek spavao pa ga nisu htjeli buditi. Otac je otključao vrata, a majka je odmah primila uplakanog dječaka kojeg je pokušala smiriti. Talijanska policija kazala je kako je dječak bio sam u autu najmanje sat i pol vremena. Supružnici su dobili kaznenu prijavu za napuštanje djeteta. Slučaj je sada u nadležnosti tršćanske istražne sutkinje Cristine Bacer, piše talijanski Il Piccolo.

Možda vas zanima i ovo:
Message