To je to što me zanima!

Trump ne želi pristaše zakinuti za svoje misli, uveo dodatak za lakše 'šeranje' sa svoje stranice

Novost na stranici lansirana je dan prije odluke nadzornog odbora Facebooka o tome hoće li Trump i dalje biti suspendiran s te društvene mreže
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik Donald Trump u utorak je na svojoj internetskoj stranici postavio dodatak sličan Twitteru na kojem piše objave koje se potom mogu dijeliti na društvenim mrežama koje su ga cenzurirale. 

Novi dio službene stranice, o kojem je prvi izvijestio Fox News, zove se „sa stola Donalda J. Trumpa“, a sadrži kratke objave bivšeg predsjednika. 

PRIGODNA PORUKA? Trump čestitao Uskrs porukom da su ga 'ljevičarski luđaci pokrali i žele uništiti zemlju'

Novost na stranici lansirana je dan prije odluke nadzornog odbora Facebooka o tome hoće li Trump i dalje biti suspendiran s te društvene mreže, piše agencija Reuters. 

Trumpov savjetnik Jason Miller je u ožujku najavio kako će bivši predsjednik pokrenuti svoju društvenu mrežu, a ne zna se je li mislio na taj dodatak njegovoj službenoj stranici. 

Trumpova stranica na Facebooku maknuta je zbog zabrinutosti o novim nasilnim događanjima nakon smrtonosnog upada njegovih pobornika na Kapitol 6. siječnja. 

Twitter je objavio da je zabrana Trumpovog računa trajna, čak i ako se ponovno kandidira na izborima. YouTube je pak objavio da će vratiti Trumpov kanal kad odluči da je prošla opasnost od nasilja. 

UVJERENI U GOMILU LAŽI 60 posto Republikanaca vjeruje da su Trumpu ukradeni izbori

Bivši predsjednik, koji je napustio Bijelu kuću 20. siječnja, lažno je tvrdio da je prošlogodišnje izbore izgubio od Joea Bidena zbog prijevare. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • PraznaSlama_1 05.05.2021.

    Nitko ne bi ni trebao citati njegove mentalne proljeve.

  • Koki. 05.05.2021.

    Svakom sa malo mozga je jasno da se cenzurira ISTINA a ne lažne vijesti jer se laž može isti tren demantirati i tako diskreditirati lažova zauvijek. No kada širiš istinu u svijetu u kojem je maionstream medij=FAKE NEWS kako ih je Trump od prvog dana madata nazvao, tada istinu samo cenzurom možeš pokušat spriječiti, no ne ide im ni u tome jer se "rodilo" masu necenzuriranih društvenih mreža diljem planete, video kanala, dakle pucali su si u koljeno jer ih više nitko ne doživljava, kao npr-FAKTOGRAF kojeg svi sprdaju jer pišu, e ako ovo faktograf cenzurira i demantira, ondfa znam da je istina suprotna od toga što faktograf kaže.

  • Kotrljajući Predsjednik 05.05.2021.

    Za to vrijeme Joe Biden se kotrlja po stepenicama, nosi maske na Zoom pozivima, ali ne i u posjetima 90-godišnjim bivšim predsjednicima, gubi tijek "misli" u svakom obraćanju i pušta milijune ilegalaca u državu. Živio Joe Biden! 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare