To je to što me zanima!

Trump i Melania imaju koronu: 'Prebrodit ćemo to zajedno'

Predsjednik, koji se redovito testira, posljednjih je tjedana imao gust raspored putovanja diljem SAD-a, održavajući uoči predsjedničkih izbora 3. studenoga skupove s tisućama ljudi
Vidi originalni članak

Nakon što su prvotno izjavili kako moraju u karantenu zbog savjetnice Hope Hicks koja je pozitivna na virus, američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je objavio kako su on i supruga Melania također zaraženi. 

- Počet ćemo karantenu odmah i prebrodit ćemo ovo zajedno - napisao je Trump na društvenim mrežama. 

Hicks redovito putuje s predsjednikom službenim zrakoplovom, a zajedno s ostalim višim pomoćnicima u utorak ga je pratila u Ohio na prvu predizbornu debatu i u srijedu na skup u Minnesoti.

- Provodim puno vremena s Hope, kao i prva dama. I ona je nevjerojatna - rekao je za Fox News.

ZAKON O 'SHUTDOWNU' Trump donio zakon kojim će se spriječiti mogućnost 'gašenja' rada vlade zbog manjka novca

Predsjednik, koji se redovito testira, posljednjih je tjedana imao gust raspored putovanja diljem SAD-a, održavajući uoči predsjedničkih izbora 3. studenoga skupove s tisućama ljudi, unatoč upozorenjima zdravstvenih radnika.

Trump je naišao na oštre kritike zbog svog odgovora na pandemiju koronavirusa koja je samo u Sjedinjenim Državama ubila više od 200.000 ljudi. No, on svoje upravljanje krizom hvali.

POGLEDAJTE VIDEO: Debata Bidena i Trumpa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Demokratski kandidat za predsjednika Joe Biden oštro je kritizirao Trumpa jer nema jasan nacionalni plan za rješavanje pandemije. Biden, bivši potpredsjednik koji vodi u nacionalnim anketama, nosi masku i izbjegava velike skupove. Postavlja se pitanje hoće li i on morati ići u karantenu s obzirom na nedavnu debatu koju je imao s republikanskim predstavnikom, iako su poštivali epidemiološke mjere, držali distancu te se nisu rukovali. 

Trump, kao ni njegovo osoblje, redovito nema masku i često ocrnjava ljude koji ih nose.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • CvjetnaRosa 02.10.2020.

    sumnjivo mi sve to...smrdi, smrdi, uzasno smrdi 💩

  • Simsolina 02.10.2020.

    Ne kuzim zasto je glavna vijest na svim portalima da Trump ima koronu?

  • 02.10.2020.

    Ak je princ Charles istu prebolio za par dana,engleski premijer isto,ne sumnjam da će i Trump već idući tjedan biti negativan

Komentiraj...
Vidi sve komentare