To je to što me zanima!

Trump prije odlaska u bolnicu snimio video: 'Mislim da sam dobro, hvala svima na podršci'

Zaraženi Trump je primio koktel lijekova te je prebačen helikopterom u vojnu bolnicu. Prije odlaska snimio je video kojim se zahvalio svima na podršci te javio kako se i on i Melania osjećaju dobro...
Vidi originalni članak

Zaraženi predsjednik Donald Trump prebačen je u vojnu bolnicu Walter Reed. Prije nego je ušao u helikopter koji ga je odveo do bolnice, snimio je video poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim zahvaliti svima za fantastičnu podršku. Idem u bolnicu Walter Reed. Mislim da sam vrlo dobro, ali idemo se uvjeriti da je sve u redu, i da sve ispadne dobro. I prva dama je vrlo dobro. Hvala vam puno, cijenim to i nikada to neću zaboraviti. Hvala vam - rekao je Trump.

Podsjetimo, američkog predsjednika Donalda Trumpa preselili su u bolnicu manje od 24 sata nakon pozitivnog testiranja na korona virus. Radi se o vojnoj bolnici Walter Reed u koju je otišao helikopterom.

VIDEO: ZARAŽEN KORONOM Trumpa helikopterom preselili u bolnicu, primio koktel lijekova

Prema pisanju američkih medija, Trump je počeo pokazivati ​​"blage simptome" Covida-19 u četvrtak. Danas su izvijestili kako kašlje i ima laganu temperaturu.

Primio je koktel lijekova kao "mjeru predostrožnosti", rekli su iz Bijele kuće. Riječ je o eksperimentalnom tretmanu sintetičkih antitijela za koronu, rekao je Trumpov liječnik Sean Conley, piše CNN. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Procjenjuje ga tim stručnjaka i zajedno ćemo dati preporuke predsjedniku i prvoj dami koji su idući najbolji koraci - kaže Conley.

Sve o Trumpovom stanju pratite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • NindžaPijace 03.10.2020.

    Biti će zanimljivo čitati komentare Koroninih Svjedoka kad izađe iz karantene pa sa svoje 74 godine objasni da je to obična prehlada.

  • rijetko kulturan 03.10.2020.

    Ljudi umiru od ozbiljnih bolesti na ulici jer si ne mogu priuštiti liječenje, a njega u elitnu bolnicu zbog šmrcanja i za nešto u što sam ne vjeruje. Mogu mu pomoći, ali u ludari pa se nadam da kola hitne pomoći neće pogriješiti na skretanju.

  • DrvoJavorovo 03.10.2020.

    On je patoloski lazljivac.Daleko je on od "dobrog".

Komentiraj...
Vidi sve komentare