To je to što me zanima!

Tuga Osječanina: 'E, moj rodni grade, svijet tvoju djecu krade'

Snimka Slavonca koji opisuje "tužnu priču Slavonije" je objavljena na Facebook stranici grada Osijeka, a u kratkom vremenu je postala pravi viralni hit
Vidi originalni članak

Video Slavonca koji je ispričao, kako je sam naziva, "tužnu, ali istinitu priču Slavonije" je u kratkom vremenu tisuće puta podijeljen na društvenim mrežama. Ovaj Slavonac tvrdi da će svatko iz Slavonije ovo pogledati i razumjeti.

"Moj Osiječe, moj rodni grade, bijeli svijet tvoju djecu krade. Politika loša na te bacila čini, sve nas je manje na istočnoj tribini...", započinje priču Slavonac. Nastavlja priču dalje s nostalgijom za svojim prijateljima koji su otišli u inozemstvo "trbuhom za kruhom".

Pogledajte video:

Idi na 24sata

Komentari 507

  • cooltouch 05.03.2017.

    pa sad ti odbijaj imigrante. ovi koji odlaze u velikoj mjeri se neće vratiti jer se ovdje stanje neće popraviti još 50 godina.

  • Symbian 05.03.2017.

    25 godina ste spavali zimski san i sad se čudite. Nije ovo samo problem od ove ili prošle vlade. Ovo je problem koncepta na kojem je nastala država. 200 podobnih, pravovjernih i svjetonazorski ispravnih familija koje su preuzele Hrvatsku su se pokazale kao lisice u kokošinjcu. Rezultat nije mogao biti drugačiji ma koliko mi šutjeli o tome.

  • AUSSIE 04.03.2017.

    Dosta više cmizdrenja,koji vam je k.rac.?Ovaj popio tri piva pa počeo i na sestru namigivat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare