To je to što me zanima!

Tukle se zamjenica ravnatelja i zaposlenica bolnice u Zagrebu?

Zamjenica ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice Dijana Zadravec i zaposlenica Mija Primorac navodno su se potukle u srijedu ujutro. Zbog toga je morala intervenirati i policija...
Vidi originalni članak

Zamjenica ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice, Dijana Zadravec i zaposlenica Mia Primorac navodno su se potukle u srijedu ujutro. Zbog toga je u Vinogradskoj bolnici morala intervenirati i policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ravnatelj bolnice u Vinogradskoj Mario Zovak potvrđuje da je u ravnateljstvu došlo do sukoba između njegove zamjenice Dijane Zadravec i zaposlenice u nabavi, Mije Primorac, zbog nekog projekta. Nije, međutim, sigurno, da je bilo i fizičkog obračuna. Razgovarao je s obje, ali svaka ima svoju verziju priče, kaže ravnatelj. Njemu ne pada napamet, dodaje, da ih stavlja na poligraf nego će povjerenstvo utvrditi što se točno dogodilo, hoće li, i koje mjere biti poduzete. To može biti opomena, opomena pred otkaz, ili otkaz.

- Ova kuća ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik nasilja, verbalnog ili fizičkog. Razgovarao sam s objema, ali budući da je to još sasvim nejasno, ne pada mi napaet zauzimati strane. Krajnje mi je nevjerojatno da bi profesorica Zadravec, akademski obrazovana osoba i profesorica na Stomatološkom fakultetu, na bilo koji način upotrijebila fizičku silu. Isto tako, da bi kolegica iz službe nabave reagirala na isti način.Ovo jest vrlo stresan posao, i, kao i svaka druga ovakva kuća, imamo zaštitare za teška stanja u hitnim situacijama.  Ali, kad se radi o odnosima osoblja, nikad dosad, otkad sam ja ovdje, nismo imali situaciju da je bilo tko na koga fizički nasrnuo - kaže Zovak.

Nije siguran da je bilo fizičkog sukoba između dviju žena, i ne vjeruje u to. Na pitanje jesu li one same rekle da je bilo, Zovak odgovara kako je "to toliko banalno da ne može niti izgovoriti".  

Dijana Zadravec je neuroradiologinja i zamjenica ravnatelja KBC-a, a Mia Primorac je voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda.

Iz policije su nam potvrdili da su dobili dojavu o navedenom događaju i da se okolnosti još utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • listovača 19.12.2019.

    Nešto mi nije jasno.Sinoć sam pročitao da adezenjarka doc.,dr, spec sa stomatološkim faksom a jutros čitam da je neurokardiologinja, dajte se odlučite koje je obrazovanje te fajterice! Skok veli da nije bilo fajta,dakle nije ga bilo.Točka! svatko tko kaže drugačije LAŽE. TOČKA!

  • kišaaa 18.12.2019.

    Haha...kako me ovo ne iznenađuje. Dijana bi preko leševa do cilja koji si zacrta. Ne preza ni od čega. Još od studentskih dana. Oduvijek mislim da je izuzetno inteligentna sociopatkinja. I vrlo, vrlo ambiciozna manipulatorica.

  • 18.12.2019.

    Uuuuu da nije kakav doktor u pitanju??? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare