To je to što me zanima!

Turudić se sreo s Mamićem, a onda isti dan sve zanijekao na televiziji: 'Ne, ne, ne. Nisam!'

Upravo susret Turudića i Mamića predsjednik Zoran Milanović naveo je kao razlog zašto Ivan Turudić ne može biti glavni državni odvjetnik
Vidi originalni članak

Krajem osmog mjeseca, to su dva datuma, 20 i neki, dan za danom, gospoda opet imaju tajne susrete. Pod plaštom noći. Skrivaju se na tajnim mjestima. Sve je to nešto što SOA-u i DORH primarno nije zanimalo, ali su saznali. Tada Mamić više nije osumnjičenik, on je pod istragom, rekao je predsjednik Zoran Milanović 3. veljače 2024.

Upravo susret Turudića i Mamića tada je predsjednik naveo kao razlog zašto Ivan Turudić ne može biti glavni državni odvjetnik.

KOMENTIRAO KRŠENJE KODEKSA Ivan Malenica iznenađen: 'Ne vidim razlog za pokretanje postupka protiv Ivana Turudića'

Ured predsjednika je za RTL potvrdili da je riječ o susretima Turudića s Mamićem, u nedjelju 23. kolovoza 2015. i dan poslije, u ponedjeljak 24. kolovoza 2015., u 21 sat.

Tog 24.kolovoza 2015. godine samo sat i 15 minuta nakon susreta s Mamićem, Turudić je gostovao u RTL Direktu.

PREDSJEDNIŠTVO SABORA Jandroković o prijavi protiv Turudića: Dobio sam dojam da se suci međusobno 'kajlaju'

- Ne, ne, ne, nisam! Sad je sasvim jedna druga situacija nego što je bila prije mjesec, dva dana. Ne osjećam potrebu da se vidim ili čujem s njima, a što ako bih se i vidio i čuo. U čemu je problem? Pa ja ih ne sudim! Ne radim nikakvu radnju, nemam potrebe da se branim - rekao je Turudić tada na pitanje 'kontaktirate li s braćom Mamić'.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • a nu 16.02.2024.

    pa nije ni plenković vesla sisa da prepusti milanoviću sve glavne državne funkcije. medijska propaganda.

  • Maric Ivo 16.02.2024.

    Sto mislite vi koji ste na strani Milanovica i koji vjerujete njegovim izmisnjenim kletvama da ce te pobjediti Plenkovica i posle toga bice vam bolje,malo sutra taj vas Milanovic se vec pokazao kao propali Premijer a i Diplomata kojega niko ne cijeni vani.

  • OBJEKTIVNIopettu 16.02.2024.

    Ma zar? Hdz zna izabrati covjeka od istine i postenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare