To je to što me zanima!

U dvorištu iza kuće pronašla bombu iz II. svjetskog rata

MISSOURI: Pamela Coffey je uređivala vrt kada je u zemlji zamijetila mali objekt prekriven blatom. Očistila je objekt, odnijela ga u kuću i shvatila da se radi o japanskoj bombi kada na njemu ugledala ugravirana slova
Vidi originalni članak

Pamela Coffey iz Missourija iznenadila se kada je u svom vrtu pronašla japansku bombu iz 2. svjetskog rata.

Kako prenosi NBC News, Coffey je uređivala vrt kada je u zemlji zamijetila mali objekt prekriven blatom. Očistila je objekt i odnijela ga u kuću kako bi ga bolje proučila. Shvatila je da se radi o japanskoj bombi kada je ugledala ugravirana japanska slova. 

- Odnijela sam to u kuću i pokazala suprugu. Pokušali smo ostrugati blato s tog čudnog objekta kako bi shvatili o čemu je riječ - rekla je Lovett.

Kada su shvatili da su pronašli bombu, par je odmah nazvao šerifov ured okruga Jefferson koji je, zajedno s policijskom jedinicom za bombe i eksplozive, ubrzo nakon poziva došao na mjesto pronalaska. Utvrđeno je da je bomba, iako stara, bila aktivna i predstavljala potencijalnu opasnost.  

NE BACAJTE ORUŽJE, JAVITE POLICJI Djeca našla bombu u kanalu u Semeljcima, policija ju uklonila

Nekoliko sati kanije, bomba je sigurno uklonjena iz obiteljske kuće u Missouriju. Posebna policijska jedinica koja je bila zadužena za uklanjanje izvijestila je kako su supružnici imali sreće što su ostali živi. 

Supružnici su cijeli događaj podijelili na društvenim mrežama i izazvali lavinu komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nervozni poštar 06.05.2021.

    Još tisuće posijanih mina i bombi kod nas, a vi prenosite vijest o nalasku jedne u SAD....stvarno vijest dana.

  • Zlatna Vuga 06.05.2021.

    I to je neka vijest, hajde da je u Hrvatskoj netko našao u dvorištu, ali šta nas ima zanimati što je netko negdje u SAD-u naišao na bombu

  • tyta 06.05.2021.

    objekt, a ha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare