To je to što me zanima!

U Hrvatskim željeznicama je unaprijeđen i Marićev šogor?

Nakon što je u javnost dospjela informacija da je brat ministra Marića imenovan za člana Uprave društva Tehnički servisi i nakon što je podnio ostavku, doznaje se da je i Marićev šogor u HŽ-u...
Vidi originalni članak

Uz brata Svetimira Marića, koji je danas dao ostavku na mjesto člana člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila, HDZ-ov ministar Goran Marić ima još jednog člana obitelji unaprijeđenog u HŽ-u i to - šogora, prenosi Dnevnik.hr.

I šogor, suprug Goranove i Svetimirove sestre, navodno ima posao u Tehničkim servisima željezničkih vozila. Donedavno je ondje bio poslovođa. Ali kako stoji u priopćenju Tehničkih servisa željezničkih vozila: "Miro Jurič trenutno je zaposlen na radnom mjestu - voditelj za čišćenje".

Na to mjesto je došao, neslužbeno doznaje Nova TV, prije 10-ak dana. U isto vrijeme kad i brat Svetimir u Upravu. Zaposlenik je HŽ-a od ranije. Novo radno mjesto oslobodilo se nakon što je jedan od voditelja otišao u mirovinu. Zašto ga je baš on zamijenio i tko je o tome odlučio ne otkrivaju.

Podsjetimo, ministar Marić je komentirao bratovu ostavku riječima: "Njegova ostavka je njegova stvar. Nisam siguran da bih ja to učinio, ali je on takav. Bratova karijera je bez mrlje."

- Zbog uvida u sve refleksije u javnosti, kojima je stvorena atmosfera medijskog linča zbog navodnog sukoba funkcije moga brata Gorana, Ministra u Vladi RH,, i mog imenovanja povlačim svoj pristanak na obnašanje dužnosti člana Uprave Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. - stoji u priopćenju Svetimira Marića glede okolnosti koje su nastale odlukom Skupštine društva Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. o njegovu imenovanju članom Uprave tog društva.

 

Idi na 24sata

Komentari 183

  • JO 04.03.2017.

    Nisu krivi oni već mi zato što čutimo !!

  • ina67 03.03.2017.

    Da li je Marić danas opet imao presicu.

  • PRAVILO BROJ 8 03.03.2017.

    a kaj je sa komšinicom katom i komsijom jozom

Komentiraj...
Vidi sve komentare