To je to što me zanima!

U krvavom pokolju ubio je 11 ljudi, prijeti mu smrtna kazna

Nova velika tragedija u SAD-u: Robert Baldwin (46) u svom pokolju ciljao je Židove. Ovo je najveći napad na židovsku zajednicu u SAD-u. Ubojicu je dočekao niz optužbi te mu prijeti najveća moguća kazna
Vidi originalni članak

Američki tužitelji podigli su optužnicu za zločin iz mržnje protiv muškarca koji je u subotu upao u sinagogu u Pittsburghu i ubio 11 ljudi. 

Robert Baldwin (46) nakon pokolja se predao vlastima, a čeka ga 29 točaka optužnice za vjeruje se najsmrtonosniji napad na židovsku zajednicu u SAD-u. Baldwin je tijekom pucnjave izvikivao parole protiv Židova, a oni su mu bili i meta u online postovima po društvenim mrežama. 

UBIO 11 LJUDi Ubojica iz sinagoge je krvavi pohod najavio na internetu?

- Ovakvi napadi obično se događaju u drugim gradovima. Danas je noćna mora pogodila Pittsburgh - rekao je Wendell Hissrich, direktor javne sigurnosti Pittsburgha. 

Bowersa čeka optužba za 11 ubojstava vatrenim oružjem te niz optužbi za zločine iz mržnje, a proglase li ga krivim za to mogao bi dobiti smrtnu kaznu.

PRIVELI NAPADAČA Pucnjava u sinagogi u SAD-u: Osmero mrtvih, više ranjenih

Šestero je ranjenih u obračunu, uključujući i četiri policajca, a među ranjenima je i Bowers. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ald.ino 29.10.2018.

    Zar ovo nije terorizam. a.a.a

  • 28.10.2018.

    strava u hrvatskoj...frižideri prazni.spajize još praznije.u kontejnerima nema niti jedne boce,na pregled se čeka godinu dana,po plaču idem za kolovoz ako je bude...strava u hrvatsoj.

  • 28.10.2018.

    Pred dva dana u cik zore Palestinci iz čista mira lansirali 30 raketa na Izeael. Izraelci navečer vračaju kontrom. HRT u dnevniku u 19 h izvještava i prikazuje nakon napad Izraelaca ruševine i pri tome MUĆKI prešućuje jutarnju epizodu. I onda razni likovi s ovog foruma pljuju po Izraelu, i uzdižu Palestince, koji ne žele mir, niti pregovore, u nebesa. Usput kad vas tako muče Židovi, preporučam čekiće, mace i krampove u ruke i ravno u crkve do oltara i udri po Židovu Isusu. Počnite turneju od zagrebačke katedrale, a završite s crkvom Sv. Vlaha u Dubrvniku. Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare