To je to što me zanima!

U kući napadača s Markova trga pronašli veću količinu oružja...

Policajac koji je uzvratio vatru je službenik zadužen za vanjsko osiguranje na Markovu trgu. Policija je objavila kako je kod napadača pronašla dvije vrste oružja, a u njegovoj kući veću količinu oružja i streljiva
Vidi originalni članak

Dan nakon nezapamćene tragedije Markov trg je jutros blokiran, ondje je policija sa službenim psima i nitko ne može proći. 

POGLEDAJTE VIDEO Svjedokinja pucnjave ispred Vlade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina rekao je u emisiji U mreži prvog da su u obiteljskoj kući počinitelja jučerašnjeg pokušaja ubojstva policajca otkrivene veća količine streljiva i oružja, koje se ne može legalno posjedovati.

REKONSTRUKCIJA ZLOČINA 24 minute straha u Zagrebu...

Naglasio je da su jučer tri policijska službenika bila ugrožena - onaj koji je ranjen, drugi koji je upotrijebio vatreno oružje i treći koji je bio tamo. Na mjestu gdje su pronašli počinitelja, pronađeno je i kratko vatreno oružje.

Kod napadača pronašli dva oružja

- Policajac koji je uzvratio vatru je službenik zadužen za vanjsko osiguranje prostora na Markovu trgu. Policija istražuje sve činjenice i okolnosti, te smjer dolaska počinitelja - prethodno nije bilo nikakve ugroze za građane - rekao je Milina i dodao kako su kod napadača pronađena dva oružja, dugo kojim je pucao na policajca i po zgradi Vlade te kratko oružje kojim je počinio samoubojstvo.

TRENUCI STRAHA I NEVJERICE Baka i unuka s Jabukovca čule pucanj: 'Vidjela sam čovjeka u krvi, nikad to neću zaboraviti'

Ranjeni 31-godišnji policajac Oskar Fiuri i dalje je na liječenju i stabilno je, potvrdio je Milina.

- Ima potrebe za medicinskim tretmanima. Policija nije mogla s njim razgovarati jer je bio na operacijama cijeli dan, ali kolege su uspjele pričati s njim, i brat koji je policajac. On se oporavlja - rekao je Milina i dodao da istražitelji još nisu s njim razgovarali.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • Eddyy 13.10.2020.

    Iskreno od ❤️ Saučešće Obitelji Mladića. Brz oporavak Policajca. Vi Gospodo Političari, dajte ovoj Državi Hrvatski Gradanima da žive kako treba, povečajte plače, smanjite režije, dovedite porez na min, povečajte Mirovine, koji otvaraju obrte pomozite im, oni če naše mlade zaposlit pa če dobit plaču kako treba, Vi Gospodo političari pravite Sliku ove Države. Eu smo a, plača min 3200kn. Povečajte taj min, na 6400 kn . A, troškovi za život jedne kuče, veča nego plača od min 3200kn. Sramota 3200min kn, to nemože bit, Mladiću od 20god, da nema troškova nikakvih, da Razvlači od plače do plače, da ju Razvuče kao Žvaku, šta dnevno 100kn.... 😥Ne računajte onih 200kn, ima tu i, Banka uzima svoju proviziju. Žalost. 

  • POMOCNI RADNIK 13.10.2020.

    kazu pametni ljudi da kad dodju hebena vremena da vrana vrani vadi oci...nisam vidio nikad to, ali nikad ne reci nikad

  • kormilar 13.10.2020.

    Ma što Danijel nije nosio turban na glavi da ovaj akt proglase talibanskim terorizmom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare