To je to što me zanima!

U petrinjskoj vojarni oštetili su oklopno vozilo Patria, MORH: Utvrdit ćemo sve okolnosti štete

Osnovano je povjerenstvo iz sastava Oružanih snaga koje će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do nastanka navedenog izvanrednog događaja te će sukladno zaključcima povjerenstva biti poduzete daljnje mjere i radnje, poručili su iz MORH-a
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana u petrinjskoj vojarni oštećeno je oklopno vozilo Patria, a u incidentu nije nitko ozlijeđen piše Dnevnik Nove TV. 

Neslužbeno se doznaje da je bila riječ o ljudskoj pogrešci vojnika koji je naoružano vozilo trebao parkirati u hangar te je zapeo za konstrukciju.

UKRAJINA OČEKUJE 100 TENKOVA Njemačka odlučila: Poslat će tenkove Leopard 2 u Ukrajinu

- Prema informacijama dobivenim iz Kabineta načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH tijekom redovitih obučnih aktivnosti u vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji, došlo je do oštećenja jednog BOV "Patria - prenio je RTL priopćenje MORH-a.

- Osnovano je povjerenstvo iz sastava Oružanih snaga koje će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do nastanka navedenog izvanrednog događaja te će sukladno zaključcima povjerenstva biti poduzete daljnje mjere i radnje - dodali su.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • simplicije23 26.01.2023.

    za milijunske pronevjere EU fondova nisu potrebna nikakva istražna povjerenstva

  • ISEKI 25.01.2023.

    Opet droga i alkohol na djelu u MORH-u, pa dokle više, ode sve u tri lijepe p.m.

  • 4Asa 25.01.2023.

    Mogli su smisliti nešto bolje zašto ga šalju u Ukrajinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare