News

Komentari 33

U petrinjskoj vojarni oštetili su oklopno vozilo Patria, MORH: Utvrdit ćemo sve okolnosti štete

U petrinjskoj vojarni oštetili su oklopno vozilo Patria, MORH: Utvrdit ćemo sve okolnosti štete

Osnovano je povjerenstvo iz sastava Oružanih snaga koje će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do nastanka navedenog izvanrednog događaja te će sukladno zaključcima povjerenstva biti poduzete daljnje mjere i radnje, poručili su iz MORH-a

Prije nekoliko dana u petrinjskoj vojarni oštećeno je oklopno vozilo Patria, a u incidentu nije nitko ozlijeđen piše Dnevnik Nove TV. 

Neslužbeno se doznaje da je bila riječ o ljudskoj pogrešci vojnika koji je naoružano vozilo trebao parkirati u hangar te je zapeo za konstrukciju.

- Prema informacijama dobivenim iz Kabineta načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH tijekom redovitih obučnih aktivnosti u vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji, došlo je do oštećenja jednog BOV "Patria - prenio je RTL priopćenje MORH-a.

- Osnovano je povjerenstvo iz sastava Oružanih snaga koje će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do nastanka navedenog izvanrednog događaja te će sukladno zaključcima povjerenstva biti poduzete daljnje mjere i radnje - dodali su.

Najčitaniji članci