To je to što me zanima!

'U početku nismo znali ni raditi auto, sad imamo 600 radnika'

Više od 500 developera iz cijelog svijeta i najzanimljivije teme iz programske zajednice stigle su u Tuhelj na konferenciju Dev Days...
Vidi originalni članak

Na konferenciji Dev Days okupili su se poduzetnici iz cijelog svijeta. O budućnosti i tehnologiji na ovogodišnjoj konferenciji govorili su domaći i strani inovatori i znanstvenici. 

Svoju priču o uspjehu, ali i svim preprekama na putu do cilja, pred međunarodnom publikom podijelili su hrvatski IT stručnjaci i inovatori, među njima i Mate Rimac

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo krenuli raditi auto u zemlji koja nikad nije radila auto, nitko od nas nije znao kako radit auto. Nismo imali pojma što radimo. Svi smo griješili i to je bilo OK, jer smo mi otvoreni oko toga. Pogriješiš, zezneš, ali i naučiš nešto iz toga. To je važno", govori za RTL Danas Mate Rimac, osnivač i direktor tvrtke Rimac Automobili.

- Moramo firmu izgraditi da ide sa maloserijskih proizvođača u velikoserijsku proizvodnju. Sad smo već na 600 zaposlenika, gradimo novu tvornicu. Planova je puno, ali moramo stavit auto na tržište ovaj novi. Tek smo krenuli - dodao je Rimac.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 267

  • Judita👥 16.09.2019.

    Uspjeh se ne oprašta po kom... bravo za njega,uspio je. Svaka čast

  • 16.09.2019.

    Neznam al kad sam nekidan pročitao da onaj elektro Smart će koštati 58000eura,ma poser.m Vam se ja na Vašu pohlepu.

  • realista 7 16.09.2019.

    lik je genij u patentiranju te prodaji patenata i pranje novca koji he drzava upumpala u njegovu firmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare