News

Komentari 267

'U početku nismo znali ni raditi auto, sad imamo 600 radnika'

'U početku nismo znali ni raditi auto, sad imamo 600 radnika'

Više od 500 developera iz cijelog svijeta i najzanimljivije teme iz programske zajednice stigle su u Tuhelj na konferenciju Dev Days...

Na konferenciji Dev Days okupili su se poduzetnici iz cijelog svijeta. O budućnosti i tehnologiji na ovogodišnjoj konferenciji govorili su domaći i strani inovatori i znanstvenici. 

Svoju priču o uspjehu, ali i svim preprekama na putu do cilja, pred međunarodnom publikom podijelili su hrvatski IT stručnjaci i inovatori, među njima i Mate Rimac

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mi smo krenuli raditi auto u zemlji koja nikad nije radila auto, nitko od nas nije znao kako radit auto. Nismo imali pojma što radimo. Svi smo griješili i to je bilo OK, jer smo mi otvoreni oko toga. Pogriješiš, zezneš, ali i naučiš nešto iz toga. To je važno", govori za RTL Danas Mate Rimac, osnivač i direktor tvrtke Rimac Automobili.

- Moramo firmu izgraditi da ide sa maloserijskih proizvođača u velikoserijsku proizvodnju. Sad smo već na 600 zaposlenika, gradimo novu tvornicu. Planova je puno, ali moramo stavit auto na tržište ovaj novi. Tek smo krenuli - dodao je Rimac.

 

 

Najčitaniji članci