To je to što me zanima!

U Sisačko-moslavačkoj je 123 novozaraženih koronavirusom

Najviše novozaraženih - 43 je iz Siska. Stanovnici županije pozvani na punu odgovornost, odnosno na primjenu svih epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite
Vidi originalni članak

U Sisačko-moslavačkoj županiji su u protekla 24 sata zabilježena 123 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

SITUACIJA U NJEMAČKOJ Epidemiolog Parčina: Korona bi se mogla riješiti 2022., bolest postaje pravi respiratorni virus

Kako stoji u dnevnom izvješću Stožera, kao i obično, najviše novozaraženih osoba, 43, je iz Siska, 19 ih je iz Petrinje, 14 iz Novske, 13 iz Popovače, deset osoba je iz Kutine, pet iz Velike Ludine, po četiri novozaraženih je iz Sunje i Gline, po tri iz Topuskog, Lekenika i Hrvatske Kostajnice, te po jedna osoba iz Gvozda i Lipovljana.

BROJ MRTVIH I DALJE VISOK Doktor iz KBC-a Osijek: Teško je, u zadnja 24 sata umrlo nam je 11 ljudi, njih 9 se nije cijepilo

Stanovnici županije su u izvješću i ovom prigodom pozvani na punu odgovornost, odnosno na primjenu svih epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, kako bi se spriječilo daljnje širenje zarazne bolesti covid-19.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare