To je to što me zanima!

U Splitu palo čak 65 litara kiše, deseci ispumpavanja po gradu

Na više desetaka mjesta u Splitu interveniralo je 25 vatrogasca koji su ispumpavali vodu iz podruma i prizemnih prostorija te podizali šahtove da se u njih slije voda koja je preplavila prometnice
Vidi originalni članak

U Splitu je u  petak  do večernjih sati palo 65,5 litara kiše po četvornom metru, izvijestili su večeras iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, dok su vatrogasci naveli kako su intervenirali više desetaka puta u svim dijelovima grad da bi sanirali vodu.


VODA NOSI SVE PRED SOBOM VIDEO Kaos u Splitu: Kiša u sat vremena potopila grad, a za subotu najavili narančasti alarm

Na više desetaka mjesta u Splitu interveniralo je 25 vatrogasca  koji su ispumpavali vodu iz podruma i prizemnih prostorija te podizali šahtove da se u njih slije voda koja je preplavila prometnice, rekli su Hini u županijskom vatrogasnom operativnom središtu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom predvečernjih sati snažna kiša obrušila se na Split poplavivši većinu gradskih prometnica te mnoge podrume i prizemne  prostorije među kojima i Dioklecijanove podrume. 

NE MOŽE MI NITKO NIŠTA VIDEO Ovako se bajker u Splitu pokušavao probiti kroz bujicu

Vodene naplave na prometnicama i  kiša usporavali su promet na splitskim ulicama pa su se mjestimično stvarali zastoji i gužve u prometu, posebice na izlazu iz Splita prema Trogiru i Omišu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zelena mamba 28.08.2021.

    To je ko i u Zagrebu kad padne puno kiše . Samo se gradi , betonira , asfaltira a za drugo nitko ne brine .

  • feralnaprovi 28.08.2021.

    tako i u zadru strucnjaci u staroj jezgri kad su kao renovirali zatvorili rimske kanale za odvod.. i od tad grad poplavi..

  • Jure.Boban 28.08.2021.

    vau zamisli, kod nas padne 135 litara i sta sad ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare