To je to što me zanima!

'U Trilju je nastao šok. Molimo Boga svi da majka bude dobro'

Kako je u pitanju mlađi maloljetnik (14), postupak se provodi po Zakonu o sudovima za mladež. Za to vrijeme teško ozlijeđena majka je u splitskoj bolnici na Jedinici intenzivnog liječenja
Vidi originalni članak

Dan nakon strašne tragedije u Trilju, 14-godišnjak osumnjičen za napad nožem na majku (45), nalazi se u policiji na kriminalističkoj obradi.

Kako je u pitanju mlađi maloljetnik, postupak se provodi po Zakonu o sudovima za mladež. Za to vrijeme teško ozlijeđena majka je u splitskoj bolnici na Jedinici intenzivnog liječenja. Iako su ozljede vrata i glave teške, stanje je za sada stabilno.

Na majku je dječak nasrnuo u utorak popodne iza 15.30 sati, ispred kuće u kojoj stanuje s ocem i maćehom. Zadao joj je nekoliko uboda oštrim predmetom, potvrdili su iz policije, te je Hitnu i pozornike dočekao pored teško ozlijeđene majke.

U KRITIČNOM JE STANJU Strava na ulici u Trilju: Dječak je izbo majku po vratu i glavi!

Odveden je policijskim vozilom te su ga tijekom večeri pregledali liječnici, a potom je nastavljena obrada ovog mučnog slučaja. Još uvijek nije poznato što ga je obuzelo pa je napao majku, koja ga je dovela automobilom pred očevu kuću.

Teško ozlijeđena žena inače radi na pola radnog vremena jer ima teško bolesnog dječaka, u trgovini u 15-ak kilometara udaljenom Dugopolju.

- Svi smo šokirani. U Trilju je nastao šok kada se pročulo što se dogodilo, kazao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić za Dalmatinski portal.

- Molimo Boga da majka bude dobro i da nema posljedice. Događaj je sve zgrozio. Službe su odmah reagirale, istraga će utvrditi što se točno dogodilo. Šok je veliki jer se radi o maloljetnoj osobi i majci - dodao je Šipić. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • bcelija 27.02.2019.

    Sad ga treba strpati u zatvor za maloljetnike pa kd napuni 18 god u zatvor za punoljetnike na puno ljeta bez prava na žalbe, tužbe, oprost, ponovno suđenje i kojekakvi "bakrači". Naprimjer, kap primjer!!

  • realan617 27.02.2019.

    Ja sam iz tog kraja i mogu reci da su roditelji krivi za to, rastavljeni su, a rat između njih dvoje traje dugi niz godina dok su djeca bila mala... mali je jednostavno pukao od svega toga, ne pravdam ga ali to su i majka i otac napravili od njega...

  • 27.02.2019.

    Ne znam dali ste primjetili da se ovakvi monstruozni zločini događaju u nizu.Počelo je sa škrinjom zatim je majka rodila i ubila itd..Pitam se što je sljedeće i kad već stati????

Komentiraj...
Vidi sve komentare