Obavijesti

News

Komentari 247

Strava na ulici u Trilju: Dječak je izbo majku po vratu i glavi!

Strava na ulici u Trilju: Dječak je izbo majku po vratu i glavi!
8

Policija nam je mogla potvrditi da su dobili dojavu i na terenu, prema prvim informacijama, pronašli ženu s teškim ozljedama. Prevezli su je u bolnicu i u kritičnom je stanju

VIDEO

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Strava u Trilju: Sin nožićem izbo majku na ulici, u kritičnom stanju prebačena u splitsku bolnicu

Posted by 24sata on Tuesday, 26 February 2019

U utorak popodne maloljetni dječak manjim nožem izbo je majku, gotovo je usmrtivši. Nesretna žena (47), prebačena je u splitsku bolnicu u kritičnom stanju, izgubila je dosta krvi te je tijekom popodneva stabilizirana, no još uvijek nije izvan životne opasnosti.

Dječak ju je napao oko 15.40 sati na cesti odmah pored kuće u kojoj stanuje s ocem i maćehom.

- Ne znam što se dogodilo, vidjela sam ženu u krvi, nepomičnu. Dječak je stajao pored, mirno. Došlo mi je da se spustim, da ga zagrlim, ali u tom trenutku nisam znala što se događa, u kakvom je stanju... Zato sam odmah nazvala Hitnu pomoć, a potom i policiju. Tri puta sam zvala policiju, nitko se nije javljao. Ne znam zašto, možda im je netko drugi dojavio, ali policiji je trebalo vremena da stignu. Žena je ležala nepomično, mislila sam da je mrtva - kazala nam je jedna od susjeda koja je vidjela epilog sukoba.

'Uzela sam lijekove za smirenje, ali ne mogu doći k sebi'

- Iako sam uzela lijekove za smirenje, nikako ne mogu doći sebi. Strašno je to što se dogodilo. Dječak je dobar, uvijek je bio miran, povučen i nikad s njim nije bilo nikakvih problema. Istina, roditelji su rastavljeni, otac živi ovdje, ali tko zna što se događalo u njegovoj maloj glavi - šokirana je još jedna od susjeda.

O motivima se samo može nagađati, no neslužbeno smo doznali kako je dječak imao na neki način narušen odnos s majkom, čini se da njihove svađe nisu bile neuobičajene. Što je 47-godišnjakinja radila u Trilju, u trenutku kada u kući njenog bivšeg supruga nije bilo nikoga, čudi i dobre poznavatelje obiteljskih prilika.

Od uključenih u istragu samo saznali i kako je učenik osmog razreda osnovne škole mirno stajao pored teško ozlijeđene majke, naslonjen na ogradu te tako dočekao Hitnu i policiju. Čak je pozornicima koji su ga sa službenim automobilom prebacili na daljnju kriminalističku obradu kazao 'ja sam to učinio'. 

Kako je u pitanju dječak, pozvani su i službenici Centra za socijalnu skrb. Prema hrvatskim zakonima dijete do navršenih 14 godina nije kažnjivo odgovorno i prema njemu se ne može pokrenuti postupak već se postupa u okviru nadležnosti službe socijalne skrbi.

Nesretna 47-godišnjakinja je zadobila nekoliko ubodnih rana u vrat i glavu. Iako je na mjestu zločina pronađen nožić, ubodi u vrat koji su ozlijedili glavne krvne žile te glavu (u pitanju je i ozljeda oka) su bili toliko teški da je žena ostala bez svijesti te umalo iskrvarila na smrt na ulici.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"