To je to što me zanima!

U zatvor će na 13 dana, a žele mu trajno oduzeti i 'Suzanu'

Nakon što je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbilo kaznenu prijavu za obijesnu vožnju, splitski 'Mad Max' u zatvor će na 13 dana, a žele mu i trajno uzeti motor Suzuki vrijedan 15 tisuća eura...
Vidi originalni članak

Kako Slobodna Dalmacija doznaje na splitskom Prekršajnom sudu, mladiću je zbog divljanja Splitom određeno 13 dana zadržavanja u zatvoru na Bilicama zbog većeg broja prekršaja počinjenih 7. studenog, a koji se uglavnom odnosena prekoračenje brzine i prolaske kroz crveno svjetlo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Okrivljeni 19-godišnjak pred sudom nije poricao krivnju te se ispričao i objasnio da je snimku objavio na društvenim mrežama 'kako bi zaradio nešto novaca'. 

ADRIAN P. OSTAJE U PRITVORU Sud ga zadržao: Divljao i jurio, ali to nije bila obijesna vožnja?!

On je, inače, prethodno pravomoćno osuđivan šest puta zbog počinjenja prometnih prekršaja, a Općinsko državno odvjetništvo je predložilo i da ga kazne kaznom zatvora primjerenom počinjenim prekršajima i najvećom novčanom kaznom za svaki pojedini prekršaj.

Uz to, Odvjetništvo je predložilo da mu se zabrani upravljanje vozila na dvije godine te da mu se trajno oduzme motocikl Suzuki koji je inače od milja zvao 'Suzana' te koji košta 15 tisuća eura.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 153

  • krecko 19.11.2019.

    Treba starom opizdit dvije roditeljske da se malo stilta

  • 16.11.2019.

    ma kakav zatvor, išao bi on meni redovno sa patrolom na uviđaje teških saobračajki i nazivao bi obitelji da su izgubili najmilije. to bi bila primjerena terapija i odgojna mjera.

  • ivan811 15.11.2019.

    suzana je stroj kume moj 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare