News

Komentari 153

U zatvor će na 13 dana, a žele mu trajno oduzeti i 'Suzanu'

U zatvor će na 13 dana, a žele mu trajno oduzeti i 'Suzanu'

Nakon što je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbilo kaznenu prijavu za obijesnu vožnju, splitski 'Mad Max' u zatvor će na 13 dana, a žele mu i trajno uzeti motor Suzuki vrijedan 15 tisuća eura...

Kako Slobodna Dalmacija doznaje na splitskom Prekršajnom sudu, mladiću je zbog divljanja Splitom određeno 13 dana zadržavanja u zatvoru na Bilicama zbog većeg broja prekršaja počinjenih 7. studenog, a koji se uglavnom odnosena prekoračenje brzine i prolaske kroz crveno svjetlo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Okrivljeni 19-godišnjak pred sudom nije poricao krivnju te se ispričao i objasnio da je snimku objavio na društvenim mrežama 'kako bi zaradio nešto novaca'. 

On je, inače, prethodno pravomoćno osuđivan šest puta zbog počinjenja prometnih prekršaja, a Općinsko državno odvjetništvo je predložilo i da ga kazne kaznom zatvora primjerenom počinjenim prekršajima i najvećom novčanom kaznom za svaki pojedini prekršaj.

Uz to, Odvjetništvo je predložilo da mu se zabrani upravljanje vozila na dvije godine te da mu se trajno oduzme motocikl Suzuki koji je inače od milja zvao 'Suzana' te koji košta 15 tisuća eura.

 

Najčitaniji članci