To je to što me zanima!

U zatvoru je umro Mladen Šlogar, ubojica Ivane Hodak

Šlogar je 2008. godine u haustoru u Hatzovoj ulici u Zagrebu ubio Ivanu Hodaku, kćer bivše ministrice Ljerke Mintas Hodak i odvjetnika Zvonimira Hodaka. Dobio je 30 godina zatvora
Vidi originalni članak

Mladen Šlogar (75), umro je prirodnom smrću u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu, neslužbeno nam je potvrđeno iz izvora bliskog ministarstvu.

PROPUCAN U ULICI NASILJA Tamna strana Sigečice: Tu su ubijeni Pokrovac i Macolin brat

Kako doznajemo, Uprava za zatvorski sustav u petak je ujutro obavijestila Ministarstvo pravosuđa i uprave kako je Šlogar preminuo u Bolnici za osobe lišene slobodom u Svetošimunskoj u Zagrebu prirodnom smrću.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo Mladen Šlogar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubio Ivanu Hodak

Više detalja moglo bi se znati tijekom dana ili početkom sljedećeg tjedna.

Navodno je Šlogar već neko vrijeme bio teže bolestan.

Mladen Šlogar je 2008. godine u haustoru u Hatzovoj ulici u Zagrebu ubio Ivanu Hodaku, kćer bivše ministrice Ljerke Mintas Hodak i odvjetnika Zvonimira Hodaka.

Dobio je 30 godina zatvora.

Priznao je da je ubio Ivanu Hodak

Da je on ubio Ivanu doznalo se tek nekoliko mjeseci kasnije, u veljači 2009. godine kada je uhićen. Nakon ubojstva otišao je u Zaprešić gdje je živio u napuštenom sjeniku.

U prosincu 2008. godine uhićen je zbog skitnje, a policija je tada kod njega pronašla beretu. Pištolj su odmah poslali na vještačenje, a Šlogar je odležao mjesec dana u zatvoru.

Šok je uslijedio kada su stigli rezultati vještačenja koji su pokazali da je upravo iz njegova pištolja ubijena Ivana Hodak. Za Šlogarom je pokrenuta potraga, a kada je uhićen priznao je što je učinio. 

 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Moriento Fernandes 14.12.2023.

    Znaci ovako,u vrijeme sukoba izmedu Hrvoja Petraca i Vladimira Zagorca,Ivana je bila u vezi sa Pavasovicem-odvjetnikom Hrvoja Petraca dok je njen tata bio odvjetnik Vladimira Zagorca a Ivana je u to vrijeme odlazila na rocista da brani Zagorca bez obzira sto covjek koji je oteo Zagorceva sina -Hrvoje Petrac je prijateljovao i s Ivaninim deckom Pavasovicem,no naravno Ivanu je ubio beskucnik Slogar mada je polocija zakljicila da je ubojica profesionalac s obzirom na nacin na koji je ubijena,ok ubojica je beskucnik Slogar koji je to eto tako napravio,ni polocija u to ne vjeruje

  • Moriento Fernandes 14.12.2023.

    Mislim da ni sama policija ne vjeruje da je on ali sta ces,sto se mora mora se

  • debelehladovina7 23.07.2023.

    Presudna uloga u tom ubistvu je veza između šefa hrvatskih bezbjednosnih službi Tomislava Karamarka, klana Osmani i šefa Mesićevog kabineta Amira Muharemija. Tu treba tražiti naručioca ubistva Hodakove. O tom ubistvu svi hrvatski mediji i analitičari ćute, jer Mesić sa Pantovčaka apsolutno kontroliše i sisteme bezbjednosti, policije i pravosuđa u Hrvatskoj - kaže Margetić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare