To je to što me zanima!

Ubio četvero studenata dok su spavali, uoči zločina ih uhodio: Mislio je da je pametniji od svih

Podsjećamo, Kohberger je optužen da je 13. studenog usmrtio četvero studenata: Kaylee Goncalves, Madison Mogen, Xanu Kernodle i Ethana Chapina. Nož s kojim je počinjeno stravično ubojstvo još nije pronađen.
Vidi originalni članak

Student kriminalistike koji je optužen za ubojstvo četvero studenata na sveučilištu Idaho uhodio je svoje žrtve prije ubojstava u studenom. Nakon zločina nekoliko tjedana nosio je rukavice u javnosti, javlja NY Post.

Podaci s mobitela 28-godišnjeg Bryana Kohbergera pokazuju kako je često bio u isto vrijeme na istoj lokaciju kao i tri djevojke iz sestrinstva i dečko jedne od njih. Ubio ih je nožem, kažu izvještaji, dok su spavali u kući u kojoj su živjeli izvan kampusa. 

BROJ PREDOZIRANJA RASTE Istraživanje: Kod američkih tinejdžera poraslo predoziranje fentanilom za skoro 110 posto

- Naš dobar prijatelj bio je jedan od policajaca koji su pratili Bryana kad je bio osumnjičenik. Nije glup i bio je jako oprezan. Nosio je rukavice i pazio je da nigdje ne ostavi otiske - kaže izvor blizak policiji i dodaje:

- Ne znam je li imao kontakt s ubijenima prije ubojstava, ali signal s njegova mobitela pokazao je da je često bio u njihovoj blizini u tjednima prije zločina - dodao je izvor.

Podsjećamo, Kohberger je optužen da je 13. studenog usmrtio četvero studenata: Kaylee Goncalves, Madison Mogen, Xanu Kernodle i Ethana Chapina. Nož s kojim je počinjeno stravično ubojstvo još nije pronađen. 

U SRIJEDU OBJAVA PUNOG IZVJEŠĆA Napad na Kapitol: Istražno povjerenstvo traži kazneni postupak protiv Trumpa

Optuženog su poznanici opisali kao čudaka i rekli su da se nije promijenio u tjednima nakon ubojstva. Uhićen je mjesec i pol dana nakon ubojstava i određen mu je pritvor. Protiv njega je podignuta optužnica zbog ubojstva četvero studenata i provale. 

Policiji je postao sumnjiv nakon što su na mjestu zločina pronašli njegov DNA. Nije mu pomoglo ni što je njegov automobil viđen u blizini te kuće...

POSTOJI OBJAŠNJENJE Amerika smrznuta, a globalno zatopljenje? Kako to, kako to? Glupost koju je proširio Trump

- Svaki kontakt ostavlja trag. To vam samo pokazuje njegovu aroganciju. Pročitao je nešto u knjigama i misli da je pametniji od policije. Iskustvo na kraju pobijedi nauku na kraju dana - veli profesor kriminalistike i umirovljeni policijski narednik Joseph Giacalone. 

Sumnja se i kako je studirao kriminalistiku kako bi bio spremniji za svoje zločine...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • matekapula 01.01.2023.

    Student s 28?

  • TaličniTom 01.01.2023.

    To su 4 doživotne ili smrtna. Bolja mu je smrtna jer tamo gdje idu takvi ne vidi više sunce nikada.

  • 👈Slatkica Bojler 01.01.2023.

    Većinom su ti studenti neki čudaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare