To je to što me zanima!

Ubio roditelje hicem u potiljak: Presuda Šunjergi u četvrtak

Ne mogu pobliže reći kakva će biti kazna. U vrijeme izvršenja djela Šunjerga je bio mlađi punoljetnik, ali njemu se sudi po redovnom postupku, rekao je glasnogovornik suda...
Vidi originalni članak

Presuda Tinu Šunjergi, mladiću koji je prije godinu dana u okolici Vodica ubio svoje roditelje, bit će izrečena u četvrtak 17. svibnja u 12 sati. Na Županijskom sudu u Zadru danas su izrečene završne riječi: 

- Nije to bio obilan dokazni postupak, svi dokazi izneseni su u raspravi. Ne mogu pobliže reći kakva će biti kazna. U vrijeme izvršenja djela Šunjerga je bio mlađi punoljetnik, ali njemu se sudi po redovnom postupku. Kakva će biti odluka, to ćemo vidjeti u trenutku presude, rekao je glasnogovornik zadarskog Županijskog suda Hrvoje Visković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UBIO SVOJE RODITELJE Tin Šunjerga reže se po cijelom tijelu i gasi čikove po svom licu

Šunjergu terete da je 25. ožujka 2017. oko 16 sati pri povratku iz polja hicem iz pištolja u glavu ubio majku Silvanu (46) kad je sjela za upravljač automobila.

SUĐENJE ZATVORENO ZA JAVNOST Ubio roditelje hicem u glavu: Šunjerga na sudu zurio u pod

Potom je oko 17.30 sati u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj ubio i oca Marina (45) pucnjem u potiljak s udaljenosti od 30 centimetara. Koristio je očev pištolj Crvena zastava koji je prethodno ukrao iz sefa. Kako bi mu nečujno prišao s leđa i repetirao pištolj, Šunjerga je u susjednoj prostoriji pustio vodu iz slavine.

NAKON 40 DANA Dvostruki ubojica Tin Šunjerga uskoro stiže u šibenski zatvor

Tužiteljstvo smatra da je ubojstvo roditelja pomno isplanirao te da im se htio osvetiti zbog toga jer su mu godinama prigovarali zbog loših ocjena u školi i konzumiranja raznih droga. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • škver 14.05.2018.

    Pitam iskreno" može li itko zdravog uma ubiti svoju mamu i tatu"? Mamu koja te rodila,dojila ? Mislim da ne može i zato ga žalim!

  • utiha 14.05.2018.

    Tretiran je od roditelja kao mali princ i sada zamisli roditelji bili malo zločesti i prestali mu davali lovu za drogu pa ih je trebalo kazniti Doživotnu u Lepoglavi i ništa manje..

  • 14.05.2018.

    Najveća što postoji, a unutra mu ne bi volila bit u koži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare