To je to što me zanima!

Mišiću odredili istražni zatvor, tvrdi da Selenu nikad nije vidio

Policija je objavila kako uhićeni Edi Mišić (28) cijelo vrijeme tvrdi kako mu je ruksak, koji je pronađen na Marjanu, ukraden, a da ubijenu Meksikanku nikada nije vidio
Vidi originalni članak

Uhićenom Edi Mišiću (28), kojeg se tereti za ubojstvo Selene Macedo na Marjanu,  na Županijskom sudu u Splitu istražni sudac Davor Svalina odredio je istražni zatvor u trajanju najmanje mjesec dana, koji se svaki mjesec može produžiti.

Istražni sudac je Mišiću odredio pritvor zbog utjecaja na svjedoke, mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, ali i zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela. Mišić se kod istražnog suca izjasnio da nije kriv za ubojstvo Selene Macedo. 

U sklopu istrage koja je otvorena biti će naloženo i psihijatrijsko vještačenje. Inače, Mišića po službenoj dužnosti brani odvjetnik Frane Gorjanc. 

Iako su neki mediji pisali da je Mišić u srijedu policiji priznao ubojstvo, policija je to u četvrtak demantirala. Tvrde da Mišić cijelo vrijeme tvrdi kako mu je ruksak, koji je pronađen na Marjanu, ukraden, a da Meksikanku nikada nije vidio. Kasnije se, u Državnom odvjetništvu, branio šutnjom. 

Ipak, doznajemo kako je Mišić navodno u srijedu pao na poligrafskom ispitivanju. 

Njegov odvjetnik je tek sinoć dobio spis, te ga tek treba proučiti kako bi odlučio kakvu obranu pripremiti. 

Navodno se tek treba utvrditi jesu li DNK tragovi i otisci prstiju pronađeni na Seleni njegovi, ali će se pokušati utvrditi i ima li njegovih tragova na tijelu Selene, iako je prošlo dosta vremena.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MarijoLasan 07.10.2012.

    Svakako je pohvalno što je pronađen mogući ubojica Meksikanke Selene Macedo, što je policija ovaj put uspješno odradila svoj posao, ali postoji još jedan sličan tragičan slučaj koji se nedavno dogodio u Zagrebu. Naime, ne radi se o nikakvoj Meksikanki ili nekoj stranoj državljanki, već o jednoj našoj rođenoj Hrvatici – Marina Vete, koja potječe iz vrlo skromne, skladne i drage zagrebačke obitelji. Taj slučaj se potpuno zanemaruje, možda zbog nečijeg interesa, jer se dogodio u državnoj ustanovi.

  • ustanak91 05.10.2012.

    kak možete napisat ubojica još niš nije dokazano!!

  • Biljana Simonovic 04.10.2012.

    Novinari zbunjuju citaoce.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare