Obavijesti

News

Komentari 11

Mišiću odredili istražni zatvor, tvrdi da Selenu nikad nije vidio

Mišiću  odredili istražni zatvor, tvrdi da Selenu nikad nije vidio
1

Policija je objavila kako uhićeni Edi Mišić (28) cijelo vrijeme tvrdi kako mu je ruksak, koji je pronađen na Marjanu, ukraden, a da ubijenu Meksikanku nikada nije vidio

VIDEO

Uhićenom Edi Mišiću (28), kojeg se tereti za ubojstvo Selene Macedo na Marjanu,  na Županijskom sudu u Splitu istražni sudac Davor Svalina odredio je istražni zatvor u trajanju najmanje mjesec dana, koji se svaki mjesec može produžiti.

Istražni sudac je Mišiću odredio pritvor zbog utjecaja na svjedoke, mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, ali i zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela. Mišić se kod istražnog suca izjasnio da nije kriv za ubojstvo Selene Macedo. 

U sklopu istrage koja je otvorena biti će naloženo i psihijatrijsko vještačenje. Inače, Mišića po službenoj dužnosti brani odvjetnik Frane Gorjanc. 

Iako su neki mediji pisali da je Mišić u srijedu policiji priznao ubojstvo, policija je to u četvrtak demantirala. Tvrde da Mišić cijelo vrijeme tvrdi kako mu je ruksak, koji je pronađen na Marjanu, ukraden, a da Meksikanku nikada nije vidio. Kasnije se, u Državnom odvjetništvu, branio šutnjom. 

Ipak, doznajemo kako je Mišić navodno u srijedu pao na poligrafskom ispitivanju. 

Njegov odvjetnik je tek sinoć dobio spis, te ga tek treba proučiti kako bi odlučio kakvu obranu pripremiti. 

Navodno se tek treba utvrditi jesu li DNK tragovi i otisci prstiju pronađeni na Seleni njegovi, ali će se pokušati utvrditi i ima li njegovih tragova na tijelu Selene, iako je prošlo dosta vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.