To je to što me zanima!

Ubojstvo u Banjoj Luci: Uhitili i braću Ćulum, još jedan u bijegu

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske braću Ćulum povezuje s ubojstvom banjalučkog biznismena Slaviše Kruniša i člana njegovog osiguranja Žarka Pavlovića
Vidi originalni članak

Policajci Unsko-sanskog kantona u Sanskom Mostu uhitili su braću Nermina i Armina Ćuluma, potvrdio je načelnik policije Mujo Koričić za Avaz. Kako doznaje taj portal, policija je braću uhitila u blizini Osnovne škole Hasan Kikić. 

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske braću Ćulum povezuje s ubojstvom banjalučkog biznismena Slaviše Kruniša i člana njegovog osiguranja Žarka Pavlovića. U vezi ubojstva su već uhićeni Emilio Baldo i Goran Milanović, a još se traga za Benedijem Đukanovićem koji je u bijegu, javlja Avaz. 

BANJA LUKA: LIKVIDACIJA PODUZETNIKA Atentator stradao u obračunu bio je i na hrvatskoj tjeralici...

Podsjećamo, banjalučki poduzetnik Slaviša Krunić ubijen je u ponedjeljak kasno navečer na svom imanju u mjestu Jablan. Ubojice su ga dočekale pred ulazom u imanje, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu Toyotu.

TROJE MRTVIH U BANJA LUCI Uhitili su dvojicu zbog ubojstva poduzetnika, a treći je u bijegu

U razmjeni vatre ubijen je Krunićev tjelohranitelj i jedan od napadača, Željko Kovačević, koji ima podeblji kriminalni dosje za kojim je tragala i hrvatska policija.

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške ozljede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u bolnicu gdje je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • branimir220250 24.04.2019.

    Nero i aro okruniše slavišu❌

  • branimir220250 24.04.2019.

    Da li se zna koji je stručnjak unajmio neru i aru🤪🤪❌

  • CarminaBurana 23.04.2019.

    ubojstvo u Banjoj Luci???

Komentiraj...
Vidi sve komentare