To je to što me zanima!

'Učinio sam sve po protokolu. Nažalost, očekujem sankcije...'

Kako doznajemo, inspekcija Ministarstva obrazovanja je poslala još jednog inspektora iz Splita u Zadar. Ravnatelj Dragić kaže kako mu je žao, a policiju i liječnika nije zvao jer su djeca to tražila
Vidi originalni članak

Ravnatelj Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar Jozo Dragić, u kojoj je učenik žigosao učenicu, pročitao je izjavu kojom moli da se ne snima škola. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je kako, nažalost, za sebe očekuje sankcije.

- Očekujem da snosim krivicu ako je to tako, ali ja sam stvarno učinio sve po protokolu o nenasilju u školi. 

- Nisam ja izjavio da je to bila dječja igra, to su djeca meni rekla. Tražili su me da ne zovem ni liječnika ni policiju - rekao je i dodao kako bi sada vjerojatno drugačije postupio.

- Ne bih poštivao njihovu volju - dodao je.

Inspekcija se danas nalazi u školi, a, kako doznajemo, Ministarstvo obrazovanja poslalo je i dodatnog inspektora iz Splita.

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Plehan 08.02.2019.

    Ravnatelj svojim ne činjenjem je napravio grešku odnosno htio je to da riješi na nivou škole.Međutim zakon govori drugačije da je to morao prijaviti po saznanju policiji,a sve do tada je bilo normalno u školi,a to da se nitko u ovoj priči nije osjećao ugroženo nije dobivao prijetnje.. sve dok profesorica nije vidjela na ruci djevojke opeklinu jer se netko u ovom slučaju naivni klinac zaigrao upaljačem i učinio to što je glupavo učinio,a ona sama nije to nedjelo htjela niti prijaviti.Kako to nebi ostalo nekažnjeno uključila se javnost,novinari da spase roditelje i djevojku od dotičnog učenika.Šta su sada ti novinari i sama javnost napravili?Apsolutno ništa,samo zlo i to da su djevojka i njezini roditelji uznemireni,djetetu se više ne ide u školu te joj preko društvenih mreža dolaze prijetnje.Sada se svi možemo zapitati,dali bi bilo bolje da se cijeli događaj mogao riješiti na nivou škole te odgovorne kazniti,a to se moglo na razini škole.Ovako smo dobili jedno veliko ništa.

  • ćeprolje 08.02.2019.

    neko je plačen da te se makne

  • Plehan 08.02.2019.

    Zašto se pojedincima tolelira pisanje svega i svačega,a da se pri tome isti ne sankcioniraju?U ovom slučaju Demonu.Sramite se!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare