To je to što me zanima!

Udruga klubova trebala početi u njegovom klubu, ali inspektori su ga zatvorili odmah iza ponoći

Unutra ne možemo, vidite. Pečat Državnog inspektorata na vratima, lokal je zatvoren. U noći na subotu inspekcija je upala odmah iza ponoći i zatekla je četiri osobe, objasnio je vlasnik karlovačkog kluba
Vidi originalni članak

Suvlasnik noćnog kluba iz Karlovca u kojem je bilo zakazano osnivanje Udruge ugostitelja BNND, Gordan Fancev, otkrio je za N1 da su mu inspektori zatvorili klub u noći na subotu:

PLENKOVIĆ O MJERAMA 'Respekt ugostiteljstvu, ali bitno je zadržati proizvodnju. Treba izbjeći suvišne kontakte'

- Unutra ne možemo, vidite. Pečat Državnog inspektorata na vratima, lokal je zatvoren. U noći s petka na subotu inspekcija je upala odmah iza ponoći i zatekla je četiri osobe na izlasku iz lokala - rekao je Fancev i pojasnio situaciju:

- Inspekcija smatra da čovjek koji je naručio piće dvije minute do 12 nema vremena za konzumaciju. U slučaju da ne želimo uslužiti gosta, predviđena nam je kazna od 7 do 30 tisuća kuna.

MEDAK: TO JE FACELIFTING Ugostitelji: Tužit ćemo državu, ako je mogla Njemačka pomoći svojima, moraju i nas obeštetiti

- Mjera za konzumaciju od pola sata je od pamtivijeka u ugostiteljstvu. Onda smo trebali biti upozoreni da to više nemamo, da u 12 sati lokal mora biti čist - kazao je i dodao da ugostitelje nitko nije upozorio da to više nemaju.

- Skrećem pažnju da je iz ovog lokala krenula inicijativa za osnivanje udruge BNND, noćnih klubova iz cijele Hrvatske. Tu nalazim možda i neku poveznicu - rekao je pa zaključio za N1:

NOVE MJERE STOŽERA Ugostitelji očajni, planiraju i kolektivnu tužbu: 'Svaki sat, nama znači kunu više'

- Sad smo i mi ugostitelji postali svjesni da imamo konkurenciju koja ne kuca račune, koja ne puni državni proračun i očigledno smo je imali i prije lockdowna i prije pandemije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare