To je to što me zanima!

Uhitili osumnjičenog: Bugarsku novinarku smaknuo je Rumunj?

Ubijena novinarka istraživala je navodnu korupciju koja uključuje korištenje europskih fondova ubijena je u podunavskom gradu Ruse prošloga tjedna...
Vidi originalni članak

Osoba za koju se sumnja da je povezana s ubojstvom bugarske novinarke Viktorije Marinove danas je uhićena, javio je Reuters pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Doznaje se da uhićeni ima rumunjsko državljanstvo i moldovsku putovnicu. 

U ministarstvu unutarnjih poslova tu informaciju ne žele ni potvrditi ni demantirati. 

VIKTORIJA MARINOVA Silovali je i ubili: U parku našli tijelo bugarske novinarke (30)

Ubijena novinarka istraživala je navodnu korupciju koja uključuje korištenje europskih fondova ubijena je u podunavskom gradu Ruse prošloga tjedna.

Po navodima tužitelja, tijelo 30-godišnje Viktorije Marinove pronađeno je u gradskom parku u subotu. Njen identitet tužiteljstvo je objavilo samo inicijalima.

ISTRAGA Udarili ju u glavu i ugušili: U Bugarskoj ubijena novinarka

"Riječ je o silovanju i ubojstvu", kazao je novinarima ministar unutarnjih poslova Mladen Marinov. Po njegovim riječima, nema dokaza da je ubojstvo povezano s novinarkinim istraživačkim radom i nema informacija da joj se eventualno ranije prijetilo.

Marinova, koja je radila za tv postaju TVN iz Rusea, jednu od najpopularnijih u sjeveroistočnoj Bugarskoj, treći je novinar ubijen u Europskoj uniji u godinu dana. Lokalni mediji izvijestili su da je Marinova bila uključena u istragu skupine bugarskih novinara o infrastrukturnim projektima koje financira EU, a kojima su upravljale lokalne vlasti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 09.10.2018.

    Putinova taktika kad su u pitanju novinari i protivnici režima....Policija ne govori istinu, ubijena je zbog svog istraživanja!!

  • 09.10.2018.

    Tko god otkriva istinu tragično završi. Meinstream mediji su direktni suučesnici u prikrivanju istine koju nazivaju teorijama zavjere. Sram vas bilo !!!

  • sol 09.10.2018.

    Koliko je ova rijec smaknuli, odurna neprihvatlijiva, komandovana, i ne prilici, zar se to ne moze napisiti, lisio zivota, eventualno ubio, oduzeo zivot nego ovako grubo, tko to pise ponavlja slicne ili iste rijeci, novinarstvo nam je vrh bosne, nemam nista protiv bosanaca ali brate ako si tu uci malo, isto i lektori,

Komentiraj...
Vidi sve komentare