To je to što me zanima!

Uhitili pretilog muftiju ISIL-a, jedva su ga iznijeli iz stana...

ISIL-ovac Shifu al-Nimu uhićen je u gradu Mosulu, ali to uhićenje nije proteklo bez problema. Nije on bježao, već se nije mogao ni pomaknuti. Jedva su ga iznijeli, a toliko je težak da su ga morali ukrcati na kamion
Vidi originalni članak

Iračke snage sigurnosti uhitile su u četvrtak Shifu al-Nimu, muftiju kojeg se sumnjiči da je izdavao fetve ili vjerske presude, nakon kojih su pogubljeni mnogi učenjaci i svećenici te bombardirane džamije. Ulov je velik, zadovoljno su trljali rukama.

No muftija, za kojeg iračka policija kaže da je jedan od glavnih čelnika ISIS-a toliko je gojazan i da njegovo uhićenje nije proteklo glatko.

 Na fotografiji njegovog uhićenja vidi se kako jedva pokretnog muftiju stavljaju u stražnji dio kamiona jer jednostavno nije mogao stati policijsko vozilo.

- Oduševljen sam što je u Mosulu uhićen Jabba Hutt Islamske države. Odgovoran je za ubojstva muškaraca, žena i djece. Ta je životinja silovala i ubijala - napisao je na Twitteru Britanac koji se borio protiv ISIS-a u Siriji, navodi Daily Mail.

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • zagignc 19.01.2020.

    Prvo sto je rekao.... Ja sam glaaaaaadan

  • anchy2004 18.01.2020.

    Nije pretili neg je debeli!!!!

  • Veseli odojak 18.01.2020.

    Izgleda u tim tajicama kao pile nasoljeno i spremno za pećnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare