To je to što me zanima!

Uhitili specijalca osumnjičenog za iznudu u aferi Leona Lučića

Zaprešićki poduzetniK M.D. od kojeg je Leon Lučić, bivši policajac i glumac u RTL-ovoj seriji, pokušao iznuditi 100 tisuća eura jučer je po fotografijama prepoznao aktivnog specijalca iz Antiterorističke jedinice Lučko...
Vidi originalni članak

Kako neslužbeno doznajemo, prije nekoliko minuta uhićen je specijalac iz ATJ Lučko koji je s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i zvijezdom RTL-ove krim sapunice Krim Tim 2, iznuđivao zaprešićkog poduzetnika. Jutros su ga doveli u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici.

Aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko A.V.  prije dva dana neformalno su ga saslušali u Zapovjedništvu ATJ Lučko i tada je tvrdio da s iznudom nema nikakve veze, pojavili su se novi dokazi koji su tu njegovu tvrdnju opovrgnuli.

ZVIJEZDA 'KRIM TIM 2' Poriče zločin: Leon Lučić više nije u komi, čuva ga policija...

Naime, pojavili su se dokazi da je upravo on bio druga osoba koja je s Lučićem čekala zaprešićkog poduzetnika M.D. (48) te njegovog poslovnog partnera.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Selo_malo 19.01.2020.

    Ni prva ni zadnja blamaža institucije koja bi trebala osiguravati pravni poredak u državi. No, kako je država izvrnuta, tako je i djelovanje ove institucije prilagođeno tome. I u tome je sva mudrost ove situacije!

  • mučki_provokator 18.01.2020.

    Afera leona lučića? Još jedan kriminalac kojeg financiramo mi građani! Kakva afera, u zatvor s njim pa nek mu nosi kolače ko hoće! Smrad obični!

  • Slajzerizer 18.01.2020.

    SIROTINJO I BOGU SI TEŠKA !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare