News

Komentari 192

Poriče zločin: Leon Lučić više nije u komi, čuva ga policija...

Poriče zločin: Leon Lučić više nije u komi, čuva ga policija...

Policija traži suradnika Leona Lučića, bivšeg policijskog inspektora i zvijezde serije 'Krim tim 2', koji je tukao poduzetnika iz Zaprešića. Visok je oko 185 centimetara, ima široko i neobrijano lice

Moj klijent opovrgava povezanost sa zločinom za koji ga sumnjiče. On nije bio organizator iznude. Kad bude vrijeme, iznijet će svoju obranu, rekao nam je kratko Josip Reljić, odvjetnik bivšeg policajca i glumca Leona Lučića.

On je trenutačno u zagrebačkom KB-u Dubrava, gdje se oporavlja od tučnjave prošlog petka. Policija ga sumnjiči da je iznuđivao novac od poduzetnika iz Zaprešića kako bi spriječio istragu protiv njega.

Unatoč pripremanoj policijskoj klopci, poduzetnik se u pratnji prijatelja susreo s Lučićem i nepoznatim muškarcem, koji su ih napali i tukli pištoljima. Tijekom tučnjave Lučiću su slomljene kosti lica, zbog čega je prvo završio u induciranoj komi.

snimanje sapunice kt2

Lučićev pomagač pobjegao pješice

Prema posljednjim informacijama, operirali su mu oko te se oporavlja. Do njega se ne može te ga cijelo vrijeme čuvaju policajci.

U tučnjavi tijekom “primopredaje” poduzetnik i prijatelj uspjeli su oteti ključeve automobila nepoznatom Lučićevu pomagaču.

On je pobjegao pješice, a policajci su vozilo pronašli nedaleko od nadvožnjaka preko autoceste u Draganiću kraj Karlovca.

Visok je 185 cm, ima široko lice

Prema njihovu opisu, muškarac kojeg istražitelji traže visok je oko 185 centimetara. Ima široko lice te je imao nekoliko dana staru crnu bradu. Tijekom napada nosio je tamnu kapu.

Na samom nadvožnjaku ostalo je nekoliko većih lokvi krvi, koje nakon očevida nisu isprane s ceste.

Iako policija tvrdi da je poduzetnik samoinicijativno otišao na sastanak s iznuđivačem bez označenog novca i prekršio plan klopke, iz njegovih krugova doznajemo kako on to opovrgava.

Dokaze, kažu, za to ima u mobitelu, u kojem su SMS-ovi i snimljeni svi razgovori. Telefon je trenutačno kod istražitelja, a istrazi slučaja i dalje se ne nazire kraj.

Iznuđivači naveli žrtvu na susret u drugu županiju

Najčitaniji članci