To je to što me zanima!

Uhvatili ga pijanog s vozačkom koja je istekla prije godinu dana

U Novigradu oko 10 sati ujutro policija je zaustavila Ford kojim je pod utjecajem alkohola od čak 2.52 promila upravljao muškarac (40) kojem je vozačka dozvola istekla još prije godinu dana
Vidi originalni članak

Unatoč najavi kako će za vikend policija kontrolirati vozače, posebice one koji vole malo više zaviriti i potegnuli iz čašica, uvijek se na prometnicama nađu oni kojima to ništa ne znači. 

Umaška je policija tako u nedjelju 13. prosinca oko 10.10 sati, u Ulici Josipa Broza Tita u Novigradu zaustavila automobil Ford, pulske registarske oznake, a kojim je pod utjecajem alkohola od čak 2.52 promila upravljao 40-godišnjak kojem je vozačka dozvola istekla još prije godinu dana.

U BRCKOVLJANIMA Pijani vozač bježao od policije: Sad mora platiti 19.500 kuna...

Muškarac je isti tren uhićen i priveden u postaju do otrežnjenja, a radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv njega se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu. Hoće li sudac adekvatno ga kazniti tek je za vidjeti. 

Inače na području PU istarske evidentirano je osam prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom.

AKCIJA ZAGREBAČKE POLICIJE Policija uhvatila vozačicu sa 3,27 promila alkohola u krvi

U prometnim su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede, a utjecaj alkohola evidentiran je u dvije prometne nesreće.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pijevac 14.12.2020.

    kad se prije stigao tako napiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare