To je to što me zanima!

Uhvatili pljačkaša iz Slavonije!

Kako smo doznali, razbojnik koji je upao s pištoljem u trgovinu kraj Slavonskog Broda mlađe je dobi. Prijeti mu zatvor od tri do 12 godina. Još nije poznato je li pištolj bio pravi
Vidi originalni članak

Policija u Slavonskom Brodu jutros je oko 10.30 sati privela muškarca za kojeg sumnja da je jučer navečer uz prijetnju pištoljem pokušao opljačkati trgovinu u Bukovlju kraj Slavonskog Broda.

Pogledajte video: Pištoljem opljačkao dućan

Daj lovu! - 'Ne dam!'

Muškarac s maskom preko lica i oružjem u ruci od zaposlenice je zatražio novac, ali kako je prodavačica odbila pljačkašev zahtjev, on se udaljio van iz trgovine u nepoznatom smjeru. Policija je vrlo brzo pronašla pljaškaša.

EKSKLUZIVNA SNIMKA VIDEO: Upao u dućan u Slavoniji s pištoljem: 'Daj lovu!' Žena se podbočila i rekla: 'E, ne dam!'

Prijeti mu od tri do 12 godina zatvora

Kako su istražne radnje u vezi toga događaja u tijeku, neslužbeno smo doznali da je počinitelj mlađe dobi te da je prijetio pištoljem, ali policija još ne može potvrditi je li bio pravi.

- Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da mu se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća pa je samo otišao jer moglo je biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u dućanu i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti - rekao nam je suprug djelatnice.

Pogledajte video: Oružana pljačka u Slavoniji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve to ubrzo će se utvrditi krim istragom, za počinjenje opisanog kaznenog djela razbojništva počinitelju po odredbama Kaznenog zakona RH prijeti kazna zatvora do od tri do 12 godina.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • zlonca 18.02.2021.

    Više nego da budeš političar i pošteno pljačkaš narod.

  • crni2012 18.02.2021.

    presudit ce mu u roku 3 dana a sanaderu i ostalima koliko 10g nije dosta , a cetinski zgazi i ubije covjeka koji je na ulici lezao i nedobije zatvor . Naravno da ga treba kaznit , a sta je sa drugima.

  • 17.02.2021.

    Žena je potisnula strah i odreagirala je "hladna ko špricer", doće to njoj na naplatu kad tada

Komentiraj...
Vidi sve komentare