To je to što me zanima!

Ukrajinka naručila donji veš i kupaće u vrijednosti 800.000 kuna, no nikada to nije platila

Iako se zaključenjem ugovora obvezala platiti robu u ime svoje tvrtke, 50-godišnjakinja do danas to nije učinila niti je pokazala namjeru, a oštećenoj tvrtki nije vratila preuzetu robu, dodala je policija
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je 50-godišnju ukrajinsku državljanku osumnjičenu da je kao odgovorna osoba tvrtke iz Rijeke preuzela od jedne zagrebačke tvrtke odjeću vrijednu 834.570 kuna koju nije platila.

SUMNJA SE DA JE GUŠIO DIJETE? Tko je muškarac koji je bježao policiji? Kao pripadnik ratne mornarice bio u reality showu

Policija je precizirala da je 50-godišnjakinja u svibnju 2014. zaključila sa zagrebačkom tvrtkom ugovor o komisiji temeljem kojeg je istog dana u sjedištu zagrebačke tvrtke preuzela modne dodatke, kupaći program i donje rublje vrijedne 834.570 kuna.

NAŠLI ŠPRICU ZA HEROIN Policija uhitila brata Filipa Zavadlava u automat klubu?

Iako se zaključenjem ugovora obvezala platiti robu u ime svoje tvrtke, 50-godišnjakinja do danas to nije učinila niti je pokazala namjeru, a oštećenoj tvrtki nije vratila preuzetu robu, dodala je policija.

VIDEO: SAM SEBI POZVAO POLICIJU Napravio kaos u zagrebačkom hotelu: Stigao s litrom votke pa nasrnuo na božićnu jelku

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ptica neznalica 09.12.2021.

    Puno je to gala.

  • Hr.repka 09.12.2021.

    Nemogu joj nista mogu firmu teretit zato je D.O.O ako znaju zakon 

  • tlmo 09.12.2021.

    Mislim, koliko je takvih "poduzetnika", pa se o njima ne piše?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare