News

Komentari 28

Napravio kaos u zagrebačkom hotelu: Stigao s litrom votke pa nasrnuo na božićnu jelku

Napravio kaos u zagrebačkom hotelu: Stigao s litrom votke pa nasrnuo na božićnu jelku

Policija nam je rekla da su taj dan zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira zbog čega su postupili protiv dvadesetpetogodišnjeg Ukrajinca i odveli ga u postaju

U zagrebačkom hotelu 27. studenog došlo je do incidenta zbog kojeg je morala intervenirati i policija. Prema navodima čitatelja, muškarac, inače gost hotela, tražio je od djelatnika hotela da mu zovu policiju. Nakon što su odbili, nasrnuo je na božićnu jelku.

- Dobro pa što ja trebam napraviti da biste me uhitili - govorio je gost, prepričava nam čitatelj i svjedok tog događaja. Dalje navodi kako je muškarac došao u hotel i platio jedno noćenje te napomenuo na recepciji da je već prije bio u zatvoru i tražio od djelatnice da mu zovu policiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Silovao' bor pred policajcima

- Djelatnica mu je rekla da mu ne može zvati policiju. On je zatim otišao u trgovinu i kupio si litru votke, sjeo dolje na recepciju i nazvao sam sebi policiju. Rekao im je da će sad napraviti problem. I ništa, policajci su došli, umirivali ga, a on ih je cijelo vrijeme ispitivao kada će ga privesti - priča nam čitatelj, dodajući da je gost tada srušio jelku.

Sve se događalo u subotu 27. studenog oko pola devet navečer.

Policija nam je rekla da su taj dan zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira, zbog čega su postupili protiv dvadesetpetogodišnjeg Ukrajinca i odveli ga u postaju. 

- Rekao je da nema gdje, da je upravo izašao iz zatvora i da hoće policiju. Policija je rekla da ga neće nikamo voditi jer nije ništa napravio. Frajer je na kraju prevrnuo bor. Inače, prema nikome tamo nije bio agresivan - zaključuje čitatelj koji se tada našao u blizini, dodajući da su ga iz policije navodno pustili idući dan.

Djelatnici hotela nisu bili raspoloženi za razgovor, a direktorici smo poslali upit kojeg ćemo po primitku objaviti. Ipak, dolaskom na sporno mjesto, zatekli smo jelku koja je sad živa i zdrava uz četvero plišanih 'čuvara'.

 

Najčitaniji članci