News

Komentari 9

Ukrajinka naručila donji veš i kupaće u vrijednosti 800.000 kuna, no nikada to nije platila

Ukrajinka naručila donji veš i kupaće u vrijednosti 800.000 kuna, no nikada to nije platila

Iako se zaključenjem ugovora obvezala platiti robu u ime svoje tvrtke, 50-godišnjakinja do danas to nije učinila niti je pokazala namjeru, a oštećenoj tvrtki nije vratila preuzetu robu, dodala je policija

Zagrebačka policija prijavila je 50-godišnju ukrajinsku državljanku osumnjičenu da je kao odgovorna osoba tvrtke iz Rijeke preuzela od jedne zagrebačke tvrtke odjeću vrijednu 834.570 kuna koju nije platila.

Policija je precizirala da je 50-godišnjakinja u svibnju 2014. zaključila sa zagrebačkom tvrtkom ugovor o komisiji temeljem kojeg je istog dana u sjedištu zagrebačke tvrtke preuzela modne dodatke, kupaći program i donje rublje vrijedne 834.570 kuna.

Iako se zaključenjem ugovora obvezala platiti robu u ime svoje tvrtke, 50-godišnjakinja do danas to nije učinila niti je pokazala namjeru, a oštećenoj tvrtki nije vratila preuzetu robu, dodala je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Najčitaniji članci