To je to što me zanima!

Ukrajinski grad skoro cijeli pod vodom: Evo kako je izgledao prije poplave, a kako danas...

Oko 600 četvornih kilometara ukrajinske Hersonske oblasti na jugu zemlje poplavljeno je, a 68 posto se odnosi na lijevu obalu rijeke Dnjepar, koja je pod ruskom okupacijom, rekao je u četvrtak pokrajinski guverner
Vidi originalni članak

Oleksandr Prokudin je na komunikacijskoj platformi Telegram napisao da je prosječna razina vode u četvrtak ujutro iznosila 5,61 metara.

Otprilike 14.000 kuća je poplavljeno nakon što je pukla ukrajinska brana Kahovka, a oko 4300 ljudi je evakuirano, objavila je u četvrtak ruska novinska agencija u vlasništvu države TASS, navevši kao izvor sigurnosne službe.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brana Kahovka, koja se nalazi na rijeci Dnjepar te na crti bojišnice između ukrajinskog teritorija i krajeva pod ruskom okupacijom, pukla je u utorak.

VELIKA OPASNOST Ukrajinski čelnici upozoravaju: U poplavi su isplutale brojne mine. Ne znamo gdje su sada...

Tri čovjeka umrla su zbog poplave u Oleškom, gradu koji je pod kontrolom Rusa. U tom je gradu situacija najteža. Skoro je u potpunosti poplavljen. Gradonačelnik tog grada izvijestio je da je poplavljeno 90 posto grada, a u nekim dijelovima je razina vode dosegla tri metra, prenosi Pravda

Objavljene su i satelitske snimke koje prikazuju razmjere strašne poplave.

IZ MINUTE U MINUTU Ukrajina: Trebat ćemo 5 godina za izgradnju brane; Zelenski posjetio poplavljena područja

Ovo je grad Oleški prije i poslije poplave. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ALLinONE! 08.06.2023.

    Polako samo, onaj gore to vidi sve

  • sky linee 08.06.2023.

    Uskoro kraj rata

  • darko122 08.06.2023.

    Posvojeni Hrvat, vidim rusofili obrisali i tvoj i moj komentar, pa da ponovim odgovor na tvoje pitanje s kim su bili u zajedničkoj državi Hrvati i Ukrajici, sa onima koji su po sporazumu Molotov-Ribentrop napali poljsku, s onima koji su od Hiće, dobili certifikat "judenfrei u BG", s onima koji su  u Kačinskoj šumi pobili sve poljske časnike i državno vodstvo. sa onima koji su pobili 300 000 zarobljenika Hrvata i Muslimana, s onima koji su na Ovčari pobili ranjenike i u Srebrenici u par dana pobili 8200 Muslimana civila. S onima koji su svoje vojnike slali u Tuđe države da ubijaju i ruše, a vikali na sav glas i lagali da se brane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare