To je to što me zanima!

Ukrajinski predsjednik Zelenskij europskim liderima: 'Ovo je možda zadnji put da me vidite'

Talijanski premijer Mario Draghi, koji je sudjelovao na telefonskoj konferenciji, rekao je svojim zastupnicima da se Zelenskij trenutno skriva na nepoznatoj lokaciji
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij navodno je europskim liderima tijekom sinoćnjeg razgovora rekao: 'Ovo je možda posljednji put da me vidite živog'.

'S VAMA ĆU LAKŠE PREGOVARATI' VIDEO Putinov govor: Pozvao vojsku da preuzme vlast, rekao da su to nacisti i narkomani

POGLEDAJTE VIDEO: Postaje podzemne željeznice u Kijevu postale improvizirani bunkeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, europski diplomati medijima su prepričali kako je Zelenskij još jednom apelirao na EU lidere da pooštre mjere protiv Rusije kako bi je zaustavili u invaziji na Ukrajinu te da donesu nove, strože sankcije.

Švedska premijerka Magdalena Andersson potvrdila je novinarima švedske nacionalne novinske agencije da je Zelenskij rekao kako je ovo možda posljednji put da ga europski lideri vide živog.

SLOMILA SE Novinarka iz Ukrajine je dobila majčinu poruku usred emisije: 'Bombardirali su nam zgradu'

Talijanski premijer Mario Draghi, koji je sudjelovao na telefonskoj konferenciji, rekao je svojim zastupnicima da se Zelenskij trenutno skriva na nepoznatoj lokaciji, piše Times of Israel.

Zelensky je u četvrtak u video obraćanju rekao da će ostati u Kijevu i da će zadržati obitelj u Ukrajini.

SNIMKA OBIŠLA SVIJET Ukrajinac stao pred vojna vozila kod Krima kako bi ih zaustavio

- Ostajem u glavnom gradu, ostajem sa svojim ljudima. Tijekom dana održao sam desetke međunarodnih razgovora, izravno upravljao našom zemljom. I ostat ću u glavnom gradu. Moja obitelj je također u Ukrajini. Moja djeca su također u Ukrajini. Moja obitelj nisu izdajice. Oni su građani Ukrajine. Ali nemam pravo reći gdje su oni sada - izjavio je Zelensky, piše Insider.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prokurator 25.02.2022.

    od drugorazrednog političara tip je preko noći postao junak, javlja se sa fronte i život mu visi o koncu. daj bože da poživi!

  • Joža-gulikoža 25.02.2022.

    Najbolji je kada svira klavir s kur...m,a rulja oko njega pada u delirij i trans !!! I onda odluče ga izabrati za vođu. Baš su naivci !!!

  • samo sp 25.02.2022.

    Slava Ukrajini, u....te f...sti🇺🇦

Komentiraj...
Vidi sve komentare