To je to što me zanima!

Uljebljivanje u Kutini: U cijelu priču sad se uključio i USKOK

Nakon što je Cvrtila dva puta dala iskaze o političkom zapošljavanju u tvrtki, saznajemo da su danas istražitelji došli i po dokumentaciju u gradsku upravu i tvrtku. Viđeni su u gradskoj upravi i Eko Moslavini
Vidi originalni članak

Ovu fotografiju gradonačelnik Kutine javno je objavio na svom profilu još 7. studenog 2018. godine.

Podsjetimo, gradonačelnik Kutine Zlatko Babić (HDZ) odlučio je maknuti s mjesta direktorice gradske tvrtke Eko Moslavina direktoricu Adrijanu Cvrtilu koja je USKOK-u i 24sata otkrila niz nezakonitosti u tvrtki, a u cijelu priču sada se uključio i USKOK.

Nakon što je Cvrtila dva puta dala iskaze o političkom zapošljavanju u tvrtki, saznajemo da su danas istražitelji došli i po dokumentaciju u gradsku upravu i tvrtku. Kako saznajemo, viđeni  su gradskoj upravi, a prije toga su bili u Eko Moslavini. 

NAKON OTKRIĆA 24SATA Istražitelji USKOK-a došli su u Kutinu i Eko Moslavinu, uzimaju dokumentaciju o uhljebljivanju

Govoreći o natječaju, Cvrtila je rekla da to samo Babićeva osvetnička smjena.

- To je razvidno iz činjenice što niti za jednu od preostala tri trgovačka Društva u Kutini nije raspisan natječaj za člana uprave-direktora. Čudi me da gradonačelnik nije raspisao natječaj za svoje gradonačelničko "radno mjesto” koje je opterećeno kriminalom nego za moje radno mjesto za koje nije bilo niti jedne nepravilnosti u radu što se vidi iz Nalaza i mišljenja državne revizije,nije pokrenut niti jedan prekršajni ili drugi postupak protiv tvrtke kojom upravljam u protekle četiri godine - rekla nam je Cvrtila.

AFERA EKO MOSLAVINA Kutinski gradonačelnik Babić smjenjuje direktoricu koja je otkrila uhljebe: 'To je osveta!'

24sata su zadnjih tjedan dana objavili svjedočanstvo Cvrtile o tome kako je jednom gradskom vijećniku koji je i zaposlenik Eko Moslavine morala dizati plaću, a drugom zaposliti sina u zamjenu za potporu gradonačelniku u prošlom mandatu. Svjedočila je i o tome kako je ukupno morala zaposliti i nije smjela dati otkaz 10-ak HDZ-ovaca, HSLS-ovaca i osoba bliskih gradonačelniku i predsjedniku gradskog vijeća.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Uroš7383 18.09.2021.

    Dakle nevjerojatni naslovi!Gospođi istječe ugovor(četverogodišnji mandat),kao i u svima na reizbornim funkcijama !Raspisuju se natječaji na koji se i ona može javiti!

  • Dario123455677 15.09.2021.

    Hahhahaha... dobra fotomontaža.... to se nebude dogodilio u ovoj dimenziji 100%

  • 15.09.2021.

    Vid'ba koje cipe i odijelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare